vampiria200 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam Mój znajomy elektromechanik prubuje bezskutecznie wyłaczyć mi czujniki ciśnienia w kołach mojej megane II. Tylne czujniki dzialają jak marzenie, jednak przód zaczyna wariować. Teraz wcale nie mam koła od strony pasażera, natomiast u kierowcy ciągle mam złe ciśnienie. Gdzie szukać opcji wyłączenia? Diagnozujemy autko na czymś takim: Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Niestety tylko CLIP to załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vampiria200 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 No tym cudakiem niby wszystkie auta robi (niby sprzęt za kilka tysięcy) i podobno się da tylko nie wie gdzie. Ja się srednio na clipach i diagnostyce znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 podobno się da tylko nie wie gdzie Znam takie warsztaty co nawet mają CLIPa, ale ch**a zrobią, bo się nie znają na nim(straciłem pół roku czasu na takim czymś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vampiria200 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jutro kolega z roboty przyjedzie z clipem i może coś zdziałamy. Ale gdyby ktoś jednak podrzucił jak w tym urządzeniu opcje wyłączenia czujników kół znaleźć to proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZgora Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://megane.com.pl/topic/41270-odlaczenie-czujnikow-cisnienia/page__p__313100__fromsearch__1#entry313100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi