wojtekdobo Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam, Czytałem na forum kilka tematów i widzę, że jest tu sporo osób, które dużo widzą Dlatego proszę o ocenę tego samochodu: http://otomoto.pl/renault-megane-f1-r26-C32013260.html Właściciel mówił, że sprowadził samochód z Francji przy przebiegu 23k po ślizgu w krawężnik i wszystko zostało naprawione w polskim salonie ASO Reanault i na wszystko ma faktury. Włożył w to 7k złotych. Jak myślicie, warto za takie pieniądze wziąć ten samochód? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. /Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam. O tym aucie już była mowa na forum. Swego czasu straciło ono cały przód, wiem to bo rozmawiałem z jego pierwszym właścicielem przy okazji zakupu felg od tego samochodu. W aucie tym jest skrzynia z wersji 225 czyli nie ma tam szpery, zresztą sam przeczytaj sobie wypowiedź Szymona na pierwszej stronie: http://megane.com.pl/topic/51418-megane-r-26-czy-ktos-ogladal/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekdobo Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) A już tak się nakrecilem na ten samochód, miałem w tym tygodniu jechać go oglądać :/ TTrudno, trzeba szukać dalej. Wielkie dzięki za ostrzeżenie. Pozdrawiam, Wojtek P.S. Może ktoś z Was ma do sprzedania coś ciekawego? Edytowane 3 Lutego 2014 przez wojtekdobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Shymek swego czasu chciał sprzedać swoje auto. Spróbuj do niego napisać PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekdobo Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ok, dzięki, zaraz to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Skontaktuj się z użytkownikiem Dyma on też miał na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jak chcesz ładną R26 to mogę odsprzedać swoją też 2008r tylko cena trochę wyższa od tej z ogłoszenia ale do dogadania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kolega szuka czegoś zdrowego za 30 tys zł ;) Moja wychodzi za drogo ;) Dyma też chciał powyżej 30 za swoją :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekdobo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Kurcze nie dostałem powiadomień na e-mail i myślałem, że nikt więcej nie odpisał;) Tak, szukam w okolicy 30k, ale mimo wszystko napiszę do powyższych użytkowników, może akurat coś będzie 'po pieniądzach';) Samochód Shymka super pod każdym względem jednak właśnie cena poza moim zaplanowanym budżetem, choć samochód z pewnością wart jest tego, jednak też nie szukam aż takiego extreme ;) //// EDIT Mógłby mi ktoś pomóc w kontakcie z użytkownikiem Dyma? Niestety nie mogę do niego wysłać PM. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 PW poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekdobo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ostatnio na forum był: sty 23 2014 14:08 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Zerknij też na Tuningforum.pl tam jest jedna na sprzedaż ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekdobo Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ok, dzięki, zaraz lookam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi