Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Humor

DrNO

Rekomendowane odpowiedzi

Późnym wieczorem policjant zatrzymuje rowerzystkę-blondynkę.

- Jeśli nie świeci pani lampka przy rowerze - poucza

- powinna pani zejść i poprowadzić rower.

- Już próbowałam. Wtedy też nie świeci.

Pewnej nocy żona mówi do męża:

- Teraz to ja będę chodziła do barów z kolegami, piła piwo, non-stop, balowała, a ty zaczniesz gotować obiady, prać, prasować i zajmować się całym domem!

- A jak nie to nie chcę cię więcej widzieć na oczy!

...I nie widziała go jeden dzień, drugi, trzeci dzień... a po czwartym opuchlizna z twarzy zeszła...

W czasie imprezy rodzinnej, w nocy wychodzi na balkon na 4 piętrze zięć z teściową. Nagle widać jak z bezchmurnego nieba spada gwiazda. (meteor) Zgodnie z przesądem zięć pomyślał sobie życzenie...... Teściowa już nie zdążyła <piwko>

Generał odwiedził stacjonującą na skraju pustyni jednostkę wojskową. Szczegółowo wypytywał żołnierzy jak radzą sobie w takich bardzo niegościnnych okolicach. W końcu zagadnął ich też jak rozwiązują problem braku kobiet. Żołnierze trochę się zmieszali, po czym jeden powiedział:

- Panie generale, mamy tu jedną taką starą wielbłądzicę.

- I co?

- No, - żołnierz był coraz bardziej zmieszany. - I ona pomaga nam rozwiązać problem braku kobiet...

- A gdzie ją macie, tę wielbłądzicę?

- O tu - w tym namiocie - żołnierz pokazał gdzie.

Generał wszedł do namiotu. Nie wychodził jakiś czas, w końcu się pojawił i poprawiając spodnie powiedział:

- No, rzeczywiście niezła ta wasza wielbłądzica.

- Prawda? - powiedział jeden z żołnierzy - codziennie jeździmy na niej do pobliskiego miasteczka, gdzie jest pełno świetnych i tanich dziewczyn...

Po dwudziestu latach małżeństwa para leży w łóżku i nagle żona czuje, że mąż zaczyna ją pieścić, co już się bardzo dawno nie zdarzało.Prawie jak łaskotki jego palce zaczęły od jej szyi, biegły w dół delikatnie wzdłuż kręgosłupa do bioder. Potem pieścił jej ramiona i szyję, dotykał jej piersi, by zatrzymać się powyżej podbrzusza.

Potem kontynuował , umieszczając swą dłoń po wewnętrznej stronie jej lewego ramienia. Znów pieścił lewą stronę jej biustu i obsuwał dłoń wzdłuż jej pośladków, uda i nogę, aż po kostkę.

Kontynuował po wewnętrznej stronie lewej nogi unosząc pieszczoty aż do najwyższego punktu uda.

Och... W ten sam sposób delikatnymi ruchami dłoni pieścił jej prawą stronę i gdy żona czuła się już rozpalona do ostatnich granic...

Nagle przestał. Przekręcił się na plecy i zaczął oglądać telewizję.Żona ledwie łapiąc oddech powiedziała słodkim szeptem:

" To było cudowne, dlaczego przestałeś?"

"Znalazłem pilota" - odpowiedział