Lukas.s Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 genialne Ale jest tu druga strona medalu! Dzięki temu opisowi motor zobaczyła olbrzymia grupa osób, która nawet nie ma pojęcia o motorach, a wśród nich mogą być tacy, którzy chcą coś takiego kupić. Krótko mówiąc - cel został osiągnięty A teraz studencka zagadka (stara już ;) ) - Czym się różni dziekanat od kibla? - W kiblu idzie coś załatwić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Na początek dwa linki: Pies nielubiący PISu Koty prosto z Matrix'a A na koniec... foto jakie dziś strzeliłem jadąc w korku... No większego jamnika jeszcze nie widziałem... [kliknij aby powiększyć] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To jamnik? A ja myślałem że to krowa w polonezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tZxDj3YTDVY OWNED ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ooo zwątpiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 cel został osiągnięty Jak na focie jest 2/3 drzwiowa honda civic 16V na alusachi z szyberdachem, to zjem swoje zeszłoroczne trampki hehehehe Całe ogłoszenie jest dęte i wystawione tylko pod ten tekst z opisem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 gojgien, wiesz... niektórzy twierdzą, że po Polsce jeździ Meganka 3.0 V6 więc alufelgi, szyberdach i 16V w crossie to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 DrNO, a co do tych psow w polonezie to nic dziwnego.Tylko czekaj jak ktos mi fote szczeli ze boxerka wioze ;-) I watpie zeby to byly jajcoki [ Dodano: 2009-04-17, 11:25 ] Dmuchanie w alkomat http://www.dostawajaj.pl/video/zobacz/169/...yba_oblal_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zobaczcie jak ta laseczka sie rusza http://www.youtube.com/watch?v=0FzT-MeWVAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 marcinpoz, a co to ma z humorem zwiazane ?? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ciekawe czy też tak języczkiem operuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NwqQlrb4XIE...laynext_from=PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 a co to ma z humorem zwiazane ?? kręci się jakby robaki (nie-zielone :-P ) miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Akurat liczę PIT-y i mi się przypomniało: Mąż do żony: - Zrobimy to dzisiaj na "urząd skarbowy"! - A jak jest na "urząd skarbowy"? - Ty masz związane ręce, a ja dobieram ci się do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi