Lukas.s Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Z innego forum (o reniach też coś jest):Alfa Romeo forum: - To o której spotykamy się w warsztacie? Odnośnie Alfy: Dlaczego właściciele Alfy-Romeo nie witają się na stacji benzynowej? Bo widzieli się wcześniej w Serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=jtTq_7S9qLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 http://people.bath.ac.uk/ccsshb/12cyl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Koleś z refleksem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie wiem czy było ale... http://www.youtube.com/watch?v=S1mSJ9PzUUY :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=YWFpPST94wU...feature=channel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zabawne wydaje mi się to ogłoszenie, że niby wersja 130 KM itd...: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9578396 Pierwsze słyszę coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Spotkały się dwie przyjaciółki - stare panny, w wieku okołobalzakowskim. Po wymianie standardowych serdeczności jedna pyta: - Powiedz mi, kochana, jak u ciebie z życiem intymnym? - Ależ, moja droga, wszystko w jak najlepszym porządku! - Tak? Szczęściaro! A ja mam ogromne problemy, żeby znaleźć kogoś, kto by mi... No, wiesz... - Nie denerwuj się, dam ci świetną radę. Robisz tak: dzwonisz do wodociągów i mówisz, że masz wyciek. Przysyłają hydraulika, który zapyta o wyciek, a ty, ubrana w minispódniczkę i bez bielizny, nachylasz się pod zlew i pokazujesz mu. Wtedy on cię od tyłu bierze i masz zafundowany pełen program! - A to ciekawe! Dzięki za radę, jeszcze dziś wypróbuję... Po powrocie do domu założyła króciutką spódniczkę, półprzezroczystą bluzeczkę, złapała telefon i dzwoni do wodociągów, a tam przez długi czas nikt nie odbiera. Po chwili namysłu zadzwoniła do gazowni: - Dobry wieczór! Proszę szybko przyjechać - gaz mi się ulatnia! Przyjeżdża gazownik, pyta: - Gdzie się ulatnia? Kobieta nachyla się tylem do niego, pokazując za kuchenkę gazową. Gazownik w tym momencie doskoczył z tyłu i... Kobieta krzyczy: - Nie tam!!! Na co gazownik spokojnie: - Żeby "tam", to trzeba było hydraulików wzywać. Ja jestem gazownik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 wieku okołobalzakowskim eeeee teraz to takie jeszcze za mąż wychodzą i dzieci rodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Przesympatyczny wierszyk, będący krótkim wykładem śląskiego. Zapraszam do czytania Sok z kapusty to jest kwaska, a fartuszek to zopaska. U nos lyjty, u was lanie, wasze kłucie, nasze żganie. Panna z dzieckiem to zowitka, a motyle - szmaterloki, łyżwy z korbką to kurbloki. Schacharzony to zepsuty, tu szczewiki, a tam buty. Seblyc sie to jest rozebrać, rozptopiyrzać to rozpierać. U was katar u nos ryma, denaturat to jest bryna. Tu wyklupać tam wytrzepać, u was rzucać u nos ciepać. Ciepać machy - stroić miny, obierki to łoszkrabiny. Iść na randkę to zolycić, u was złapać u nos chycić. Tu zmarasić tam zabrudzić, tam sprowadzić, a tu skludzić. Dużo mówić to fandzolic, lekceważyć - u nos smolić. Włóczyć się to znaczy smykać, u was modlić u nos rzykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Lukas.s, fajnie macie w bydgoszczy - 48m2 na 54 osoby to mniej niż 1m2 na osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi