Prezes Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Dwa kościotrupy wchodzą do taksówki, jeden mówi: - Zaraz wracam! Po pięciu minutach wsiada do samochodu z płytą nagrobną. Drugi się pyta: - Po co Ci płyta nagrobna? - No jak to na miasto bez dokumentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 http://www.wirtualnemedia.pl/article/27256...nault_wideo.htm to jest marka [ Dodano: 2009-10-08, 19:55 ] Z opowieści pewnej Pani MOBILA Któregoś dnia poszłam do miejscowej księgarni katolickiej i ujrzałam naklejkę na zderzak z napisem: "ZATRĄB, JEŚLI KOCHAS JEZUSA". Akurat byłam w szczególnym nastroju, ponieważ właśnie wróciłam ze wstrząsającego występu chóru, po którym odbyły się gromkie, wspólne modlitwy - więc kupiłam naklejkę i założyłam na zderzak. Jak dobrze, że to zrobiłam!Co za podniosłe doświadczenie nastąpiło później. Zatrzymałam się na czerwonych światłach na zatłoczonym skrzyżowaniu i pogrążyłam się w myślach o Bogu i o tym, jaki jest dobry. Nie zauważyłam, że światła się zmieniły. Jak to dobrze, że ktoś również kocha Jezusa, bo gdyby nie zatrąbił, nie zauważyłabym... a tak odkryłam, że MNÓSTWO ludzi kocha Jezusa! Więc gdy tam siedziałam, gość za mną zaczął trąbić, jak oszalały, potem otworzył okno i krzyknął: "Na miłość boską! Naprzód! Naprzód! Jezu Chryste, naprzód!" Jakimże oddanym chwalcą Jezusa był ten człowiek! Potem każdy zaczął trąbić! Wychyliłam się przez okno i zaczęłam machać i uśmiecha się do tych wszystkich, pełnych miłości ludzi. Sama też kilkakrotnie nacisnęłam klakson, by dzielić z nimi tę miłość! Gdzieś z tyłu musiał być ktoś z Florydy, bo usłyszałam, jak krzyczał coś o "sunny beach". Ujrzałam innego człowieka, który w zabawny sposób wymachiwał dłonią, ze środkowy palcem uniesionym do góry.Gdy zapytałam nastoletniego wnuka siedzącego z tyłu, co to może znaczyć, odpowiedział, że to chyba jest jakiś hawajski znak na szczęście, czy coś takiego. No cóż nigdy nie spotkałam nikogo z Hawajów, więc wychyliłam się z okna też pokazałam mu hawajski znak na szczęście. Wnuk wybuchną śmiechem ... Nawet jemu podobało się to religijne doświadczenie Paru ludzi było tak ujętych radością tej chwili, że wysiedli samochodów i zaczęli iść w moim kierunku. Z pewnością chcieli się wspólnie pomodlić, lub może zapytać, do jakiego Kościoła należę ale właśnie zobaczyłam, że mam zielone światła. Pomachałam więc do wszystkich sióstr i braci z miłym uśmiechem, po czym przejechałam przez skrzyżowanie. Zauważyłam, że tylko mój samochód zdążył to zrobić, bo znowu zmieniły się światła - i poczułam smutek, że muszę już opuścić tych ludzi, po okazaniu sobie nawzajem tak pięknej miłości otworzyłam więc okno i po raz ostatni pokazałam im wszystkim hawajski znak na szczęście, a potem odjechałam.Niech Bogu będzie chwała za tych cudownych ludzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Wieś. Wczesny ranek. Kobieta zbudziła się, posprzątała w domu, wydoiła krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, przyszła do domu, narąbała drewna, przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przyprowadziła krowę, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała, położyła spać, sama też się wykąpała, chwyciła kromkę chleba ze stołu, przekąsiła i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku, położyła się spać. Nagle zrywa się z krzykiem: - O mój Boże! Mąż od rana jeszcze nieruchany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Chciałem wszystkich ostrzec, Pojawił się nowy sposób kradzieży Sytuacja powtarza się przy marketach. Wracałem z zakupów wsiadam do auta już chce ruszac, gdy nagle podchodzą dwie dziewczyny o boskich kaształtach w wieku ok 20 lat sztuki takie że ... I zaczynają myć szyby, myją myją zaczynają sie ocierać piersiami o szyby koszulki przemakają a pod nimi brak staników efekt wiadomy wzroku nie mozna oderwać. Gdy już umyły szyby chciałem zapłacić ale one mówią że lepiej mógłbym je podwieść, czemu nie po takim myciu:) Siadają z tyłu i zaczynają sie całować , człowiek wariuje skupić się na jeździe nie można. Po jakimś czasie jedna z nich pyta sie czy może się przesiąść do przodu. Ależ proszę przesiadła się jedziemy nagle ona zaczyna rozpinać mi rozporek i robić loda. Po jakimś czasie mówią dziękujemy my juz wysiądziemy. Okazało się iż ta druga w międzyczasie ukradła mi portfel z pieniędzmi:( Dałem sie okraść . W piatek sobote i 2 razy w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Najtrudniejszy pierwszy krok, czyli teksty wybrane z podrywu na wiejskim potupańcu - Pie*dolniem w ślinę? (w perspektywie następuje preludium do wymiany innych płynów ustrojowych, lub bomba w mazak... zależy od wybranki serca) - Zaku*wim dęsa? (na co dzień pod postacią "zatańczysz mała?") - Zajebista jesteś dupa z ryja. (i tu ostrożnie.... może popaść w samozachwyt) - Cześć maleńka, nawet nie wiesz jakie masz szczęście. Dzisiaj znów wyrywam. (prosta manipulacja rachunek zysków i strat) - Zajebalem sie w tobie na c*uj! (będzie w skowronkach) - Co tak stoisz jak widły w gnoju?! Zatańczymy? (proste i wiele mówi) - Jesteś brana pod uwage, nie spie*dol tego (kolejny prosty rachunek) - Nawet nie wiem jakie masz IQ, ale juz mi sie podobasz! (na wykształciucha) - Dokąd kopytkujesz piękna gazelo? (najlepiej gdy powiesz to jak Cejrowski, sukces gwarantowany) - Hej bejbe, programuje obiektowo w C++. (i tu by się przydało trochę wiedzy o portalach popularnonaukowych typu sexlaski.pl) - Zdejmuj nachy, będziesz kuta. (ostre, ale dosadne) - Zatańczysz? - Nie hulam, bo mnie szłapy bolą. (na odczepnego) - Jestem łasa na kija i gotowa do kucia. (jeśli gazela - wypuszczaj węża, jeśli kozica - chowaj żółwia w muszle) - Ściągaj majty mała, będziem się całować. (boosko tzw. gra wstępna) - Żułbym twe wargi jak świeży boczek. (liczymy tu na wyobraźnię partnerki i jej kulinarne zamiłowania) i trochę innych : - Tańczysz? - Myślem. - Takem czuł. - Kochom cie z coły pydy i chciołbym sie z tobom prowadzać. - Hej bejbi, wijesz się jak liana i tak se rozkminiam, że brak ci Tarzana. - Cześć... Zgadnij jak masz na imię? - Studiuję lotnictwo i kosmonautykę... Za chwilę cię przelecę. - Ładne buty... Połykasz? - Będziesz moją szmatą? ?????? -wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia czy mam przejsc jeszcze raz? ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_5577 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Przychodzi para od seksuologa i mówi: - Panie doktorze, jest nam ze sobą dobrze ale jednak coś jest nie tak! Seksuolog na to: - No dobrze, proszę się rozebrać i pokazać co jest nie tak! Para kocha się namiętnie. Gdy skończyła seksuolog mówi: - Proszę państwa ja nic tu nie widzę! Wszystko jest jak najbardziej ok. Para na to: - Nie, nie, panie doktorze, coś jest nie tak! Małżeństwo znów zaczyna się kochać! Sytuacja powtarza się kilka razy! Zmartwiony lekarz mówi: - Proszę państwa, ja nic tu nie widzę, wręcz uważam, że państwo robią to doskonale. Ale jeżeli coś jest nie tak, to ja zadzwonię do swojego kolegi! Seksuolog dzwoni i mówi do kolegi: - Słuchaj, jest u mnie taka para, która twierdzi, że coś jest nie tak, ale kochają się jak najęci! - Taki niski, łysy i blondyna? - pyta go kolega. - No tak i co z tego? - Ty, stary, ty goń ich! Oni chaty nie mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Kobieta żali się sąsiadce: "Mój mąż jest pedofilem". A mąż z drugiego pokoju krzyczy: "Tyle razy Ci mówiłem: filatelistą!!!" -Kobieta: -czy kochasz mnie tylko dlatego, ze mój ojciec zostawił mi fortunę? -Mężczyzna: -ależ skąd, skarbie, kochałbym Cię tak samo, bez względu na to, kto zostawiłby Ci fortunę... Jak sprawić, żeby mężczyzna był szczęśliwy w sypialni? -przenieść tam telewizor... Co dla mężczyzny oznacza posiłek z 7 dań? -hot-dog i sześciopak... Co dla mężczyzny oznacza pomoc przy sprzątaniu? -podniesienie nogi, żeby kobieta mogła poodkurzać... Jak należy rozumieć zachowanie mężczyzny, który każe kobiecie przestać odkurzać i trochę odpocząć? -prawdopodobnie przez odkurzacz nie słyszy telewizora... Jak wyglądałby świat bez mężczyzn? - Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Dym z opon, wydechu i spod maski http://www.youtube.com/watch?v=1r06FV8ZtMo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 AUTENTYCZNE OGŁOSZENIA PARAFIALNE: 1, Cala wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności. 2. Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystkie panie składać jajka w przedsionku. 3. Pan Kowalski został wybrany na urząd kustosza naszego kościoła i zaakceptował ten wybór. Nie mogliśmy znaleźć nikogo lepszego. 4. W niedziele ksiądz rektor przewodniczył swej pożegnalnej mszy. Chór odśpiewał klaskajmy wszyscy w dłonie. 5. Z tablicy ogłoszeń: Dzisiejszy temat: Czy wiesz jak jest w piekle?. Przyjdź i posłuchaj naszego organisty. 6. Po południu w północnym i południowym końcu kościoła odbędą się chrzty. Dzieci będą chrzczone z obu stron 7. W czwartek o 16.00 Wspólne lody. Panie dające mleko prosimy przyjść wcześniej. 8. W środę spotkanie żeńskiego kręgu literackiego. Pani Kowalska zaśpiewa Połóż mnie do łóżeczka razem z wikarym 9. W podziemiu panie zrzuciły wszelkiego rodzaju ubrania. Można je oglądać w każdy piątek po południu. 10. W niedziele nasza grupa teatralna zaprezentuje "Hamleta". Jesteśmy zaproszeni do udziału w tej tragedii. 11. Spotkanie grupy terapeutycznej pomagającej wzmocnić poczucie własnej wartości w środę wieczorem. Prosimy używać tylnych drzwi. 12. We wtorek cotygodniowa katecheza, tym razem na temat: "Jezus chodzi po wodzie". Temat katechezy w przyszłym tygodniu: "W poszukiwaniu Jezusa". 13. W każda środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Pooooooooszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Jak się bawić to się bawić http://www.youtube.com/watch?v=oowP4CefwOs :shock: :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Prawnicy nigdy nie powinni zadawać pytań babciom z Mississippi, jeśli naprawdę nie są gotowi na odpowiedź. -Podczas procesu, w małym miasteczku na południu stanu, pełnomocnik prokuratora wezwał swojego pierwszego świadka - starszą kobietę. Zbliżył się do niej i zapytał: "Pani Jones, czy pani mnie zna ?".Kobieta odpowiedziała: -"Tak, znam pana, panie Williams. Znam pana odkąd pan był małym chłopcem i szczerze, był pan dla mnie wielkim rozczarowaniem. Pan kłamie, zdradza żonę, manipuluje ludźmi i obgaduje ich za ich plecami. Myśli pan, że jest wielkim paniczem, jednak nie potrafi sobie zdać sprawy z tego, że nigdy nie będzie nikim więcej, niż marnym gryzipiórkiem. Tak, znam Pana." -Prawnik był zamurowany. Nie wiedząc co więcej począć, wskazał na drugą stronę sali, pytając: "Pani Jones, czy zna pani pełnomocnika obrony?" -Kobieta znów rozpoczęła tyradę: "Tak, również znam pana Bradleya odkąd był młodzieńcem. Jest leniwym bigotem z problemem alkoholowym. Nie potrafi zbudować normalnego związku z kimkolwiek a jego kancelaria prawna jest jedną z najgorszych w całym stanie. Nie wspominając już o tym, że zdradzał swoją żonę z trzema różnymi kobietami. Jedną z nich była pana żona. Tak, znam go." Pełnomocnik obrony zamarł. Sędzia poprosił obu pełnomocników do swej ławy i, stonowanym, cichym głosem, powiedział: "Jeśli którykolwiek z was idiotów spyta ją czy mnie zna, wyślę was obu na krzesło elektryczne." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 meganecoupe02, Trochę niesmaczne Szef do pracownika: - Miarka się przebrała, zwalniam pana! - Zwalniam? Jestem naprawdę bardzo mile zaskoczony szefie, bo zawsze myślałem, że niewolników się sprzedaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi