dyziu Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 arni88, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 arni88, padłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 mog.pl/wideo/37677/impreza_bezendu_pod_krzyzem/"]http://[ciach]mog.pl/wideo/37677/impreza_bezendu_pod_krzyzem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dobreeeee... http://www.joemonster.org/art/14827/Demoty...y_rosyjskie_XXI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Na którymś democie jest kierownica z meganki po wystrzelonej poduszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 meganecoupe02, też to zauważyłem, tej z tym kotem - Nawigacja czy coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 żarcik Przez sawannę idzie zajaczek i drze się na całe gardło PRZELECIAŁEM LWICĘ PRZELECIAŁEM LWICĘ Z krzakow wyłazi zebra i mówi zajac co Ty gadasz uspokój się lew jest niedaleko rozszarpie Cię na strzępy. Zajac nic sobie nie robi i dalej swoje PRZELECIAŁEM LWICĘ PRZELECIAŁEM LWICĘ. Kawałek dalej spotyka bawoła. Zając zamknij się wkurzysz lwa to i nam się dostanie. Zajaczek nic , na całe gardło PRZELECIAŁEM LWICĘ . Nie uszedł daleko za pagórka wyskakuje lew toczy pianę z pyska ty @&@&%&!!!!! czekaj ja Cię zalatwię . Zając ucieka ile pary w łapach lew za nim, lecą przez pagórek, trawy zając zobaczył jakies krzaki wbiega w nie lew za nim. Nagle zając ujrzał norę w ziemi wpada w nią z impetem,lew rozpędzony za nim wsadził łeb i się zaklinował miota się jak oszalały. Kawałek dalej z nory wychodzi drugim wejściem zajączek. Podchodzi od tyłu do lwa i mówi. NO NIE W TO TO MI NIKT NIE UWIERZY!! Żarcik 2 spotyka się dwóch kumpli Cześć słyszałem że byłeś w sobote na weselu byłem I jak opowiadaj fajnie było? No fajnie gdyby nie jeden mały incydent. Co się stało A nic, stoje sobie obok panny młodej i nagle podbiega pan młody i z całej siły kopie ja w krocze. No i co? Jak to co !! Gnój złamał mi 3 palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Dzisiaj w Familiadzie: pytanie: "Stolica mody w Europie?" odpowiedź: "Włochy, czyli Paryż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 meganecoupe02, oglądasz Familiadę Jak miałem tyle lat co Ty, też oglądałem :) ;-) 8-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 karol hamburger i nieśmieszny żart prowadzącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Oglądam Familiadę bo lubię czarny humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 meganecoupe02, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Dzisiaj w Familiadzie:To jeszcze mały pikuś. Kiedyś mieli wymienić różne przylądki. Pomysły i szanse sie skończyły, więc druga rodzina zaczęła sie naradzać. Padały sugestie: Rozewie, Dobrej Nadzieji itp. Głowa rodziny jednak miała swój pomysł, który z dumą wypowiedziała. Przylądek Zdrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 familiada poziom hard http://www.youtube.com/watch?v=Ln_UisiWxkM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi