sebcio76 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Przychodzi żona do pracy i mówi koleżance:: Słuchaj miałam genialny wieczór, mąż niesamowicie mnie zaskoczył. Przychodzę do domu a mąż zabiera mnie na kolacje na miasto. Potem długi romantyczny spacer do domu. W domu zapalone świeczki. Idziemy do łóżka a on pieści mnie bardzo długo. Potem cudowny długi seks. A po wszystkim jeszcze z godzinę leżeliśmy przytuleni i gadaliśmy!! Normalnie rewelacja............ Przychodzi mąż do pracy i mówi koledze Stary ale miałem przerąbany wieczór Przychodze do domu i zapomniałem, że miałem zrobić kolację, patrzę a tu lodówka pusta, Więc zabrałem żonę na miasto. Kolacja kosztowała tyle, że nie starczyło na taxi więc musieliśmy wracać na piechotę. Zapomniałem opłacić rachunki i wyłączyli prąd więc zostały tylko świeczki. Tak się tym wszystkim zestresowałem, że mi nie stawał. A jak już stanął to nie mogłem dojść przez długi czas. A jak już było po wszystkim to normalnie ze zmęczenia nie mogłem zasnąć z godzinę, Masakra......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Facet wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejściówka do agencji towarzyskiej. Żona w płacz: - Czemu ty mi to robisz? Dbam o dom, gotuję, sprzątam, dzieciakami się zajmuje. Czemu Ty chodzisz na te dziwki.? - Kochanie wiesz... jak ja z nimi uprawiam sex, to one tak fajnie jęczą, a Ty nie. - No a gdybym ja jęczała to nie chodziłbyś do tego burdelu? - No wtedy nie! Więc wieczorem zaczyna się gra wstępna - maż żonę całuje a ta odrywa usta od jego ust i pyta: - Mam już jęczeć? - Nie, poczekaj. Facet schodzi do parteru, napalony już jak nie wiem co. - MAM JUŻ JĘCZEĆ? - Niee, poczekaj! Kochają się wreszcie, facet dochodzi i szepcze: - No teraz... jęcz... jęcz! - Na życie mi brakuje, znów za gaz podnieśli, Marek ma dwoje z fizyki, Jola nie ma butów, nie wiem co mam jutro kupić na obiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 :) Tylko dla pełnoletnich, a decyzja na własna odpowiedzialność :) Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek jest niepotrzebnych. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700 000 szklanek wódki. Przeliczamy: 1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając, że maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu. Przeliczamy lata na dni: 40 * 365 = 14600 dni picia. Jeżeli możemy wypić 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to: 900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie! Wniosek: Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 - na obiad i 22 - na kolację.. Oczywiście 0,75l (przyjmując górna granicę zamierania komórek wynik należy podzielić przez 2, co daje 10 na śniadanie, 10 na obiad, 11 na kolacje, tej samej pojemności) KAMIEŃ Z SERCA, GORZAŁKA DLA WSZYSTKICH Podaj dalej, żeby ludzie nie żyli w nieświadomości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Nie kojarzę by było, albo przegapiłem. Wersja niecenzuralna :) Ten śmiech i text: możesz to jeszcze raz zrobić, bo nie uchwyciłem :) Edytowane 16 Grudnia 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 śmieszne to to nie nie jest, ale ... http://nasygnale.pl/gid,14085562,img,14085703,page,4,title,18-latek-wypadl-z-auta-i-zawisl-na-drzewie,galeria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Czym różni się sex małżeński od pozamałżeńskiego? Tym czym świniobicie od polowania... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 http://www.joemonster.org/art/18901/Jaki_to_samochod_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert87 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 a tu kilka innych projektów http://autokult.pl/2011/12/17/renault-twingo-w-rekach-artystow-wideo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie ma to jak dobry humor. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 http://www.ebaumsworld.com/video/watch/82119961/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 To jeszcze w świątecznej atmosferze: http://kwejk.pl/obrazek/797470/trzech,kr%C3%B3li.html :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 co niektórym burakom też trzeba by tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi