endrju.m Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Profesjonalny opis aukcji wystawionej przez szrot w Krakowie.. :( Chociaż jak się zaznaczony tekst przeczyta szybko i na głos, to można stwierdzić, że brzmi nawet podobnie. Edytowane 8 Listopada 2012 przez endrju.m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sFiatowiec Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Nieźli fachowcy w takim razie tam pracują. :( Aż strach się chcieć coś poradzić... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 To naprawdę jest reno? http://www.hiciory.com/6748/jak-nie-holowac-samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_njCR_3PFmE#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrg_m1111 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Mąż wrócił do domu. Zdjął buty, usiadł w fotelu i włączył TV. Po chwili woła: - Przynieś mi piwo bo zaraz się zacznie! Zona mruknęła coś pod nosem, ale piwo przyniosła. Wypił i woła: - Przynieś mi jeszcze piwo zanim się zacznie. Żona lekko poddenerwowana, przynosi drugie piwo. Mąż wypija piwo: - Przynieś mi nastepne piwo bo już, już za momencik może się zacząć! Żona na to: - O nie! Wracasz z pracy, nie mówisz nawet "dzien dobry", siadasz w fotelu, włączasz telewizor i tylko pijesz piwo! A ja? Co ja mam za życie?? Wracam do domu i muszę gotować, sprzątać, prać, zajmować się dziećmi, robię tysiąc innych rzeczy i jeszcze mam ci piwo przynosić...?! Wtedy słychać glos z fotela: * No i kur*a zaczęło sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelką. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek. Panienka pyta: - Czy będę miała trzy życzenia? Duszek: - Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz tą mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali sie między sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie, i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii. Duszek popatrzył na mapę i mówi: - Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja od 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie.. Panienka pomyślała przez chwilę mówi: - No dobrze, przez całe życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za maż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie! Duszek westchnął głęboko i powiedział: - Pokaż mi jeszcze raz tą mapę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Dwóch wariatów postanawia wyjść z psychiatryka, ale oczywiście nikt im nie pozwala więc postanawiają uciec, biorą zakładników zjeżdża się policja która zaczyna negocjacje: policja: Jakie są wasze żądania ? wariaci: Chcemy milion helikopterów i dolara ! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Donald Tusk odwiedza z roboczą wizytą szkołę podstawową. Po oficjalnej akademii pani mówi do uczniów- kochane dzieci jeśli macie jakieś pytania to możecie zadać je teraz panu premierowi. Zgłasza się Jasiu: - Panie premierze mam do pana dwa pytania Pierwsze: -Skąd wziął się trotyl na skrzydłach tupolewa? Drugie: -Czy śmierć nawigatora Jaka-40 ma coś wspólnego z katastrofą w Smoleńsku? Premier zastanawia się nad odpowiedzią i nagle dzwoni dzwonek na przerwę... Po przerwie dzieci wracają do klasy a pani mówi: -Kochane dzieci jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania do Pana premiera to pytajcie. Zgłasza się Małgosia: - Panie premierze mam do pana cztery pytania Pierwsze: -Skąd wziął się trotyl na skrzydłach tupolewa? Drugie: -Czy śmierć nawigatora Jaka-40 ma coś wspólnego z katastrofą w Smoleńsku? Trzecie: -Dlaczego dzwonek na przerwę zadzwonił 20 minut przed czasem? Czwarte: -Gdzie zniknął Jasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 W aptece stoi nieśmiały młody chłopak. Gdy wszyscy klienci wyszli, aptekarz pyta: - Co, pewnie pierwsza randka ? - Gorzej - odpowiada chłopak. - Pierwsza wizyta u mojej dziewczyny. - Rozumiem - mówi aptekarz. - Masz tu kondoma. Chłopak ucieszony ale mówi. - Panie, daj pan dwa... Jej mama podobno też fajna du*a. Po wizycie dziewczyna mówi do chłopaka: - Gdybym wiedziała, że ty taki niewychowany... że cały wieczór nic nie powiesz, tylko będziesz się gapił w podłogę, nigdy nie zaprosiłabym cię. - A gdybym ja wiedział, że twój ojciec jest aptekarzem, też bym nigdy do was nie przyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Idzie sobie facet i znalazł gadającą żabę. Żabka mówi do niego: - Pocałuj mnie a zamienię się w piękną księżniczkę. On schował żabkę do kieszeni. Po chwili żabka z kieszeni znowu woła: - Pocałuj mnie a zamienię się w piękną księżniczkę. On pogłaskał żabkę po głowie i poszedł dalej. Wtedy żabka ponownie: - Pocałuj mnie a zamienię się w piękną księżniczkę. A on nadal nic. Żabka go zapytała: - Czemu nie chcesz mnie pocałować? - No bo widzisz ja jestem informatykiem i co ja bym z piękną księżniczką zrobił, a taka gadająca żabka jest fajna i nawet się kolegom w pracy pochwalić można. Wchodzi facet do cukierni, prosi 10 pączków, bierze rozrywa, zjada dżem i resztę wyrzuca, wychodzi. Następnego dnia sytuacja się powtarza, zamawia 20 pączków, wybiera dżem, resztę wyrzuca. Trzeciego dnia zamawia 30 pączków, cukiernik sprzedaje ale w połowie zniecierpliwiony i zaintrygowany wyskakuje z pytaniem: - Pan to jest motocyklistą, prawda? - Tak, a skąd pan wie?- odpowiada zdziwiony. - Bo motor stoi przed sklepem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Standardowe przyjęcie weselne. Drużba stuka w kieliszek, czeka aż na sali będzie kompletna cisza, i mówi: - Niech wszyscy żonaci mężczyźni staną przy osobie, bez której nie wyobrażają sobie życia! Niestety, barman został stratowany na śmierć. Autentyk zasłyszany od znajomego. Sytuacja miała miejsce parę dni temu w Krakowie. Kumpel jechał na uczelnię tramwajem. Na jednym przystanku do tegoż tramwaju wsiadł typowy hipster w czapce zimowej naciągniętej po same uszy. Oczywiście na tej czapce miał wielkie słuchawki, z których leciał dubstep. Taki typowy - przez kilkanaście minut ostre piłowanie, pranie cegieł w pralce, używanie miksera do mieszania betonu, itd. Jego muzykę było słychać w większej części tramwaju, bo musiał mieć ją dość głośno (nikt normalny nie słucha muzyki jakiejkolwiek przez czapkę). Koło hipstera stała starsza pani, która w pewnym momencie go szturchnęła. Hipster zdjął słuchawki, a pani zapytała: - Czy to u pana gra ta muzyka? - No tak, u mnie. - To dobrze, bo się bałam, że coś się w tramwaju zepsuło. Edytowane 17 Listopada 2012 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Dobre ;) znaleziono na allegro http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2790474148&ap=2&bid=8521&aid=24562922&tid=0 i następny okaz proszę popatrzeć na opis wyposażenia http://otomoto.pl/fiat-126-super-malacz-C26917265.html Edytowane 18 Listopada 2012 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Morze Północne, lodowaty wicher duje jak cholera. Na pokładzie statku stoi dwóch marynarzy. - W taką pogodę z gołą głową? Gdzie masz swoje nauszniki? - pyta jeden. - Od czasu nieszczęśliwego wypadku już ich nie noszę. - Jakiego nieszczęśliwego wypadku?? - Kumpel zapraszał na wódkę, a ja nie słyszałem... ;) - Kochanie, jak wrócisz z pracy będę leżała nago w łóżku… - Dzieci zostają dziś u dziadków? - Świetnie. Położę się w ich pokoju. ;) Edytowane 19 Listopada 2012 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) http://niewiarygodne.pl/kat,1031991,title,Nie-zgodzil-sie-z-wladza-Jego-dom-pozostawiono-na-srodku-drogi,wid,15119993,wiadomosc.html?smgajticaid=6f943 http://www.youtube.com/watch?v=yu8ZHMZ5pVA&feature=related Edytowane 27 Listopada 2012 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Hehe czy tylko u mnie jest -0 stopni?? ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi