gniotek750 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wpada zając do masarni wyciąga kałacha z pod ubrania i zaczyna strzelać do pracowników. Po pewnym czasie zaprzestaje masakry , jeden z niedobitków jęcząc pyta zająca : Zając za co ???? Zając na to: Za prosiaczka !!! W środku Afryki w murzyńskiej wiosce urodziło się białe dziecko wszyscy czarni rodzice czarni a dziecko białe. Zmartwieni rodzice poszli do wioskowego szamana o poradę . Szaman pomyślał i po chwili zadaje pytanie : - Jak to robiliście po murzyńsku od tyłu ? - Tak po murzyńsku - Palec w dup.e był ? - Nie nie było palca w dup.e Na to szaman - A to tamtedy dostało się słońce Przychodzi facet do mięsnego : Jest mielone ? Mielim- odpowiada ekspedientka To ja poczekam Mielim wczoraj ------------------------------------------------------------ Umarł motocyklista , stoi przed bramą do nieba. Mówi do niego św. Piotr : Byłeś dobrym człowiekiem za życia co chciał byś mieć w niebie ? Motocyklista się zastanawia i mówi : Chciałbym mieć swój motocykl i drogę tylko dla siebie. Masz załatwione - odpowiada św. Piotr. Motocyklista jeździ zadowolony ma drogę dla siebie swój motocykl. Pewnego dnia zauważa jadąc w lusterku innego motocyklistę . Ten mu mruga światłem, wyprzedza go i oddala się na horyzoncie. Sytuacja powtarza się parokrotnie . Motocyklista się wku.....a i jedzie do św. Piotra, Przecież droga miała być tylko dla mnie !!!!! Sorry- odpowiada mu św. Piotr - syn szefa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekkopaczek Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Przed ślubem: Ona - Ciał Janek. On - No nareszcie, już tak długo czekam. Ona - Może chcesz żebym poszła? On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona - Kochasz mnie? On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy. Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona - Chcesz mnie pocałować? On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji. Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem. Ona - Czy mogę Ci zaufać? On - Tak. Ona - Kochanie. Siedem lat po ślubie: Czytajcie od dołu... Budzi się chłopak. Zaczyna chodzić po pokoju. Budzi się żona i pyta się męża: - czemu nie idziesz spać? - bo chce mi się ciupać - no to chodź - przecież chodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 29 Maja 2013 przez meganecoupe02 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VT6OCdClN5M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 6 Czerwca 2013 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 nie działa ;)^:(^;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Już działa, znalazłem ten sam film na kanale innego użytkownika :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Teraz działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardoNowak Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Idą dwie zakonnice: siostra Matematyka (M) i siostra Logika (L). Siostra M mówi: - Widzisz tego mężczyznę, który idzie za nami od dłuższego czasu? - Tak. - Za 2 min nas dogoni. - Zgodnie z prawami logiki musimy się rozdzielić, a wtedy pójdzie tylko za jedną z nas. Spotkamy się w zakonie. Do zakonu przychodzi pierwsza siostra M. Parę min później siostra L. Siostra M pyta się: - O Boże, o Boże ! I co się stało? - Zgodnie z prawami logiki mężczyzna mógł pójść tylko za jedną z nas i wybrał mnie. - I co i co ? - Zgodnie z prawami logiki gdy przyspieszyłam, on również to zrobił. - I co dalej? - Zgodnie z prawami logiki zaczęłam biec, a on zrobił to samo. - O Boże ! I co? - Zatrzymałam się i on zgodnie z prawami logiki zrobił to samo. - O Boże, o Boże i co? - Podciągnęłam do góry sutannę, a on zgodnie z prawami logiki zdjął spodnie. - O Boże, o Boże ! I co? - Zgodnie z prawami logiki zakonnica z zadartą suknią biegnie szybciej, niż mężczyzna z opuszczonymi spodniami. Dla każdego kto myślał inaczej 15 zdrowasiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 - Zgodnie z prawami logiki zakonnica z zadartą suknią biegnie szybciej, niż mężczyzna z opuszczonymi spodniami. I właśnie na tej podstawie wiadomo i udowodniono już dawno, że gwałt nie jest możliwy, a sytuacja dotyczy nie tylko zakonnic. <_< Każda baba z podniesioną kiecką biegnie szybciej jak facet z opuszczonymi spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Każda baba z podniesioną kiecką biegnie szybciej jak facet z opuszczonymi spodniami. a jeśli tym facetem jest ksiądz w sutannie <_< :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 podsłuchane na innym forum...<_< Matka pakuje syna na wycieczkę: - Zapakowałam ci chleb, masło i kilogram gwoździ. - Po co? - Jak to po co? Posmarujesz chleb masłem i zjesz. - A gwoździe!? - Tu są. Przecież spakowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 znalezione na poczcie.... Mój szef dał mi dzisiaj do wypełnienia ankietę o nim i powiedział, że jest anonimowa. Pracuję w dużej korporacji więc postanowiłem nie owijać w bawełnę i napisać mu zupełnie szczerze co o nim myślę korzystając z tego, że nigdy się nie dowie kto to napisał. Podczas przerwy na lunch zapytałem paru kolegów co napisali w ankiecie - wszyscy zgodnie zapytali: "Jakiej ankiecie :) " :) :) Dzisiaj wróciłam do domu z moim chłopakiem. Byliśmy przekonani, że dom jest pusty, więc zaczęliśmy się do siebie dobierać. Jak zaczęło się robić przyjemnie zadzwoniła komórka. SMS od mojej mamy: "Bądź ciszej! Nawet Twój ojciec słyszy, że udajesz" Dziś spacerowałem z dziewczyną KAsią, z którą jestem od półtora roku, po plaży. Wszystko było w porządku, póki nie zobaczyła samolotu ciągnącego za sobą baner "Kasiu, wyjdziesz za mnie?". Odpowiedziała "tak".Tylko że to nie ja zamówiłem ten samolot. Po raz pierwszy w życiu byłem na badaniu prostaty. Teraz nie wiem co gorsze, to że mi stanął kiedy lekarz wsadził mi palec w odbyt, czy to że moja żona rozpowiedziała o tym wśród wszystkich naszych znajomych. :) Wydawało mi się, że nie ma nic lepszego niż w Prima Aprilis wysłać żonie SMSa: "wiem, że masz romans". Myślałem, że to zabawne, dopóki nie usłyszałem w słuchawce jej szlochającego głosu: "Chciałam Ci powiedzieć od kilku miesięcy, ale nie wiedziałam jak..." Dziś dostałem dwa SMS-y od mojej dziewczyny. Pierwszy, że wszystko między nami skończone. Drugi, że pomyliła numery. Zapytałam dzisiaj w żartach mojego męża, wielkiego kibica piłkarskiego, czy da radę się oderwać w Niedzielę od meczu żeby pójść na chrzciny naszego dziecka. Bez wahania odpowiedział, że obejrzy sobie nagranie. Chodziło mu o nagranie z chrztu. Faceci..... Dziś rano mama obudziła mnie i zapytała czy chcę śniadanie. I nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że spałem nago po imprezie na podłodze w kuchni. :) Na dziś wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 a jeśli tym facetem mężczyzna w kiecy :) ? może być tylko jedno wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi