subratri Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 damian_opole, zablokujesz to na 100% przez blokadę SMSów z internetu. Jak żałosne jest to , że są w narodzie tacy idioci , co jednak odpowiadają na takie SMSy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Jeśli dobrze pamiętam to mam już 15 BMW w garażu,jakieś 3 zestawy mebli ogrodowych różne artykuły RTV i AGD i około 3 miliony na koncie hehe;) No,ale naiwniacy musza wysyłać na to sms-y,bo inaczej biznes by im się nie kręcił;) Ja w życiu nie wysłałem sms-a na te kretyńskie loterie ,jedynie na WOŚP czy na inne fundacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadrian90 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Do znakomitego lekarza specjalisty przychodzą rodzice pewnego młodego człowieka i biadolą: - Panie doktorze, nie możemy odciągnąć syna od komputera. - No cóż - wyrokuje lekarz - trzeba będzie go leczyć. - Ale czym?! - Normalnie! Dziewczętami, papierosami, piwem szamba betonowe Żory Edytowane 14 Października 2015 przez Nadrian90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet20 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 http://evona.pl/member/video/5f4c809c8ef2e5b009035f7bbc513b51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Może trochę późno ale tak w kontekście eurowizji: Edytowane 15 Maja 2014 przez lukwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 http://otomoto.pl/skoda-octavia-2-0tdi-cr-dpf-140km-elegance-C32354538.html 90tyś chyba czeskich koron :lol: nic ciekawego w tym wyposażeniu nie widzę, nawet nawigacji nie ma, kto za to tyle da :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wyjaśniono Shaq-owi co to są PIEROGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Pomóżcie! czy specyfiką gumy jest to że nie trzyma się ona na penisie? Czy każdy tak ma, czy tylko mój chłopak? On musi trzymać ją jedną ręką, bo mu spada! Wkurza mnie to, ale nie wiem, czy tak wszyscy mają czy nie, bo to jest mój pierwszy partner. Dodam że spada mu nawet guma typu "close fit". Proszę o poważne odpowiedzi! POMOC: - Musi u nasady takim zipem spiąć. - Albo cybancik na śrubkę. - Proponuje posypać solą, ja tak sypię na schody i się nie ślizgam. - Wydaje mi się, że po prostu źle ją zakłada. - Na lewą stronę? - Nie, do góry nogami. - To może niech założy sobie tez na jajka. - Uszyj mu szelki. Możesz inspirować się pasem do podwiązek. - A może niech naciągnie z całej siły i rozciągnięte końcówki niech na tyłku na supeł zawiąże. - Załóż mu na palec może ten jest większy od jego małego. - Spróbuj zmienić firmę gumek, nie wiem czego używacie - Najlepiej na zimówki Stomil, te się nie ślizgają. Jeżeli to nie pomoże to łańcuchy. - A z kolei mój chłopak używa rozmiaru XL i jeszcze jest za ciasna wpychamy do połowy, a potem się nie da! Gdzie mogę kupić większe? Proszę o pomoc i poważne odpowiedzi! - Tego się nie wpycha do środka, to się zakłada na członka, a potem się wkłada członka. Chyba. - W Kauflandzie są worki jednorazowe 135 l. - polecam. - Mój facet ma odwrotny problem .Nawet największa rozmiarowo prezerwatywa jest za krótka i za ciasna na jego penis. - Pracujesz w stadninie w Janowie, czy innym malowniczym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanek Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Na środku oceanu spotykają się trzy rekiny. Jeden z nich mówi: - Psiakrew, zżarłem jednego Francuza. Był taki wyperfumowany, że do tej pory czkam wodą kolońską. Drugi na to: - To jeszcze nic. Ja, zjadłem jakiegoś Rosjanina, chyba to był generał, bo do tej pory w brzuchu dzwoni mi jakieś żelastwo. Te jego medale tak brzęczą, że ryby płoszę... A trzeci rekin mówi: - To jest wszystko nic, koledzy! Ja zżarłem tydzień temu jakiegoś polskiego posła, taki miał pusty łeb, że do tej pory nie mogę się zanurzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Blondynka w Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Trochę epoksydu i widać nie będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ale jej zachowanie i mina przed i po, dla porównania - BEZCENNE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ja bym też zbladł, jakbym takie cacuszko zarysował. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi