damianek251 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam wczoraj odkleiłem naklejkę ELF z tylnej szyby i teraz szyba najbardziej paruje w tym miejscu tego przyczyną? Dodam ze szybę dokładnie wyczysciłem płynem do szyb ale nadal mi paruje tak jak parowało... Miał ktoś taki problem i wie jak sie tego pozbyć? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Pedro_123 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Szmatka bawełniana i benzyna ekstrakcyjna powinny rozwiązać problem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianek251 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jeśli użyję acetonu to też powinno dać radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jeśli nie masz foli na szybie to możesz i tym świństwem. Uważaj tylko coby na coś plastikowego nie chlapnąć i na uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi