Kosiorsky Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam. Mam problem w renault megane II phI. Otóż zablokowany jest środkowy pas tylnej kanapy. Jest naciagnięty na maxa i nie można go wogóle ruszyć. Nie wiem czy auto było bite, bo czytałem, że jeżeli jechała nawet 1 osoba i miała wypadek, to napinacze działają na wszystkich pasach. Zaznaczam, że wszystkie pasy oprócz tego środkowego chodzą bez zarzutów. Czy jest możiwość, że pas zablokował się sam z siebie i jeżeli tak to czy jest jakaś możliwość zreperowania go, czy jedanak muszę kupić nowy pas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Środkowy pas nie posiada napinacza. Pozostałe tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiorsky Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Aha, a da rade naprawić to samemu ? Jak się w ogóle dobrać do tego. Z tyłu w bagażniku pokrowiec od kanapy mam na zamek, widzę metalową blachę, która jest chyba zgrzana do takiej rurki w siedzeniu. Jest tylko jedna śruba i to właśnie chyba od tego pasa. Co się stanie, jeżeli odkręce tą śrube ? Pas wpadnie do środka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Może trochę to wyjaśni w kwestii pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi