automaniak123 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Hej, witam wszystkich na forum :) Obecnie poszukuje autka i Megane 2 wpasuje sie w moje oczekiwania: bezpieczna, dość tania w eksploatacji i tania w zakupie. Mam kilka pytań. Wiem, że powinienem poszukać sam informacji, ale kto ma małe dzieci, zrozumie dlaczego szkoda mi na to czasu ;) Oto pytania: - co ile wymienia się pasek rozrządu w 1.6? - czy problem z KZFR rozwiązuje jego wymiana? - czy można uruchomić samochód po awarii elektronicznego kluczyka? Znalazłem też takie oto ogłoszenie i chciałbym zasięgnąć Waszej opinii: link do ogłoszenia Cena na nasze to ok 19 - 20 k zł, jest to jedne z tańszych ogłoszeń w szwajcarii Szwajcarii. Kupuję w szwajcarii Szwajcarii, ponieważ obecnie tam mieszkam. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Proponuję przestrzegać jednak regulaminu i do niego się stosować. Aston76 Edytowane 15 Lutego 2014 przez automaniak123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ad.1 120tyś km lub 5 lat (serwis zaleca skrócić przebieg do 90tyś km.). Ad.2 I tak i nie. Może być dobrze już ale może problem szybko powrócić. Ad.3 Nie. Link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Już działa.Ale po zdjęciach chciałoby się rzec "nasi tu byli".Wygląda na to,że auto zaliczyło coś z tyłu i z przodu.Tylko jak mocno?Co do zgodności wyposażenia z opisem-niewiele widać.A czemu obwódka mieszka jest srebrna? Czy Szwajcarzy zawsze ściągają tablice przed sprzedażą auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Polifty nie powinny mieć srebrnych obwódek na kierownicy i wstawek w nawiewach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 nie wszystkie, niezły wieprz jeździł w środku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Schowek od przedlifta brak zaślepki zderzaka przedniego ,wypalona dziura w fotelu kierowcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi