danielek110 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Witam.Poszukuję scenica III . Znalazłem takiego tylko że grand a chcę zwykłego .Co myślicie o s silniku 2.0 benzyna w autmacie ?Przykład takiego scenica Już poprawiłem link ;) Edytowane 25 Lutego 2014 przez danielek110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam. Proszę o pomoc posiadaczy III w ocenie tego egzemplarza.SCENIC III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nic złego nie widać. Poproś o VIN i sprawdź w ASO. Trzeba z bliska pooglądać, fajna wersja dynamique albo tech-run, pewnie jeszcze bez FAPa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam.Dawno mnie nie było :D były małe wakacje. No i dalej szukam i jest wzmianka w poszukiwaniach gdyż doszliśmy do wniosku z żoną że może być grand scenic :) benzynka 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_danielus Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Zdecydowanie 1.6 benzyna jest za słaba na Granda. Jeździłem Grandem 2.0 136 KM i jest OK. Ale w porównaniu do drugiego mojego autka (Octavia 1.9) to nie ma co porównywać. Octavia zostawia Granda w tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Tez tak myślę że 1.6 jest za słaby do granda , jeździłem takim i do spokojnej jazdy wystarczy tylko gorzej z wyprzedzaniem :) I znalazłem takiego 2.0 dci w automacie oto on Dodano: 31 mar 2014 - 19:05 Witam .Auto zakupione tak więc temat do zamknięcia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi