PIOTREL Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 Jak to sprawdzić czy jest instalacja? Tylko zastanawia się czemu piszesz, że do tyłu do deski brakuje instalacji skoro tylne czujniki działają? Z przodu od lewej strony jest instalacja do przednich czujników. Co do zakodowania może podpowiesz jak to zrobić, czym? Jak pisałem mam program PyClip czy nim mogę to zrobić, sprawdzić? Jeśli tak to w którym bloku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 Rozebrać auto i sprawdzić kable A co maja tylne czujniki do instalacji do przodu ? Moduł jest z tyłu auta i może brakować instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTREL Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 Ok rozbiorę, w którym miejscu szukać modułu? EDYCJA: W weekend będę miał trochę czasu może uda mi się sprawdzić moduł. W którym miejscu się znajduje aby nie kopać bez sensu całego tyłu, ile musi dochodzić do niego przewodów, aby było wiadomo czy wiązka jest przystosowana na czujniki tył i przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi