Aadek Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam, Po długich poszukiwaniach znalazłem interesującą mnie wersję Megane. Czy coś możecie wywnioskować po samych informacjach i zdjęciach. http://otomoto.pl/renault-megane-C32274394.html Po telefonie dowiedziałem się że była przytarta z jednej strony ale zostało to naprawione, a zamontowany gaz wymaga legalizacji. Co o tym myślicie, watre uwagi? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Sądząc do wnętrzu i wielkiej niewiadomej co do lpg, oferta wygląda jak 11800 problemów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Zderzak przedni w innym odcieniu brak naklejki na prawym tylnym błotniku te dwa elementy były napewno malowane ...pozatym słabe zdjęcia ,brak fotek silnika oraz to co mi sie zawsze najbardziej podoba do zapłaty recykling co powinien zapłacić sprowadzający ten samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tak,przytarta była z przodu,poduszka kierowcy wymieniona.Wnętrze podniszczone a dla uatrakcyjnienia oferty złom do opłacenia.Jeśli jeszcze dojdą boje o legalizacje gazu - to współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aadek Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Czyli nie warto się tym interesować? :) Edytowane 4 Marca 2014 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Raczej nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aadek Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A takie cudo? http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-gaz-klima-alu-kredyt-gwara-C32412772.html co myślicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Znów jakiś bajkopisarz.Auto sprowadzone/zarejestrowane,ale złom do opłacenia+rejestracja.Przód niezbyt dobrze spasowany,brak zdjęć lewego boku,drzwi z przwej do sprawdzenia-nie trzymają linii.Wnętrze - uszczelka drzwi kierowcy zjechana do imentu,PP kerowcy wymieniona,środek zużyty ja bym dał ze 250-280 tys.km.Do tego hak i gaz holenderski.To nie może się udać.Być może do kompletu dojdą fałszywe tablice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aadek Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) Połączono z już istniejącym tematem. Co myślicie O TYM ogłoszeniu? Edytowane 10 Marca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Przód niedokładnie spasowany,drzwi z lewej nie trzymają linii.Auto od handlarza,więc musiało mieć jakieś wady.A w tym przypadku gość miał duży przemiał renówek,więc możliwe,że ta meganka będzie dobrze podpicowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aadek Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) A co myślicie o tej megane http://allegro.pl/renault-megane-bogata-wersja-solar-dach-i4052072648.html ?? I o tym http://otomoto.pl/renault-megane-C32515508.html Proszę o odpowiedź Edytowane 14 Marca 2014 przez Aadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Tą z Radomia odpuść sobie i nawet nie dopytuj dlaczego. Ta niebieska jest niebieska i z tych bylejakich zdjęć wiele się nie zobaczy.Pasowanie maski do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aadek Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 A co myślicie o takiej megane? http://otomoto.pl/renault-megane-C31884210.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ja sądze jedno - ma cofnięty przebieg. Patrząc na wnętrze to wg mnie ona dobija powoli raczej do 280 tyś, a nie 180. Szpara między jednym reflektorem, a maską jest większa niż powinna. Poza tym zdjęcia robione jak auto było mokre. Dziwi mnie też ten kaseciak - szczerze.. pierwszy raz widzę takie radio w Megane II, szczególnie tak wyposażonej, ale może mało jeszcze widziałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aadek Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ale mimo tego przebiegu warto się nią zainteresować? Dzwoniłem do faceta to powiedział że normalnie ją cały czas użytkuje i nawet niedawno wymienił kilka rzeczy (coś tam w opisie). Doradźcie mi coś :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi