nollaan Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam Drogich Forumwiczów. Pierwszy post i od razu pytanie dotyczące zakupu. Po raz drugi przymiarzam się do zostania właścicielem Renault. Pierwsze to było Renault 9 ( co młodsi pewnie nie wiedzą nawet jak to wyglądało;) Ten drugi raz to ma być: http://allegro.pl/show_item.php?item=3994789278. Może ktoś z Was był oglądać ten samochód? Pytanie również do znawców silnika i tego zawieszenia: jak to działa na co dzień i czy warto w ten sprzęt inwestować pieniądze. pozdrawiam i z góry dziękuję za ewentualne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Zawieszenie bardzo pozytywnie zaskakuje- jest twardo ale wygodnie i fajnie trzyma się drogi. Z tego co widzę (mogę się mylić) to ten ma wszystko to, co GTline powinno mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nollaan Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 No cóż. byłem zobaczyłem i zrezygnowałem. Auto wygląda na bezwypadek, byłem ze wziętym lakiernikiem, przebieg ok i to tyle jeśli chodzi o plusy. Samochód poobijany z każdej strony, pęknięty błotnik przedni i tylni, każdy element karoserii wymaga blacharskiej poprawki. nie są to może straszne sprawy ale bardzo denerwujące. opony do wymiany, biorąc pod uwagę rozmiar to koszzt ok 1200 zł, przednie tarcze i kolcki też. Środek samochodu...dżuma czyli straszny brud, pozdzierane plastiki przez pazury psa (wg mnie) i wszechobecna psia sierść).A miało być tak pięknie, to co na zdjęciach... Oto co zrobiłem....samochód który miałem w rozliczeniu zostawiłem w salonie (9000 zł) i dałem 30 000 zł pierwszej wpłaty, reszta czyli ok 25 000. niestety na raty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi