qbass85 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam Kupiłem Scenica III w poprzednim tygodniu. Oczywiście (tak myślę) jakieś cwaniaki wcześniej oglądały auto i pożyczyły sobie kartę SD do nawigacji ... a ja teraz mam problem. Nie znam się na nawigacjach i dlatego pytanie i prośbę kieruje do Was forumowicze, oczywiście chciałbym ominąć szerokim łukiem ASO. Oczywiście nie mogę nawet przestawić zegarka. Mam kartę SD 8gb i jak lub gdzie, lub też przez kogo mogę zrobić sobie sprawną nawigację :) ?? Proszę pomóżcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Niby TT zaleca kartę SD ale SDHC też działa, tylko nie wiem czy 8 GB też obsłuży, 4 GB działa sprawdzone. Formatujesz ją fat32 w komputerze, następnie wkladasz ją do czytnika nawigacji i uruchamiasz. Nawigacja zapisze potrzebne pliki, następnie na komputerze instalujesz aplikację TTHome, do pobrania że strony TT. Wkladasz kartę do czytnika w komputerze, aplikacja dalej poprowadzi cię za rękę, aby zostać szczęśliwym posiadaczem najnowszej mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass85 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Użyje karty 8gb. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Dziękuje za podpowiedź. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Dam znać o udanej operacji :). XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 6 Marca 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Trochę odkopię - ale miałeś dać znać. To może się każdemu przytrafić, a rozwiązaniem mógłbyś zapodać na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi