Gość Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Obecnie nie mam tyle kasy żeby to wszystko naprawić, ale jakie mogą być skutki, nie naprawy poszczególnych tych elementów? Może się coś urwać odpaść? Jak długo wytrzymują Podpory MC Phearsona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 reakcsa jest zawsze lancuchowa - jedna wywalona poduszka oslabia inne. W zawieszeniu tak samo - uszkodzone gumy generuja w tym wezle drgania, przenoszone na reszte elementow. Oczywiste, ze "w dwa dni" wszystko sie nie rozleci, ale sie szybciej zuzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Auto oddane dzisiaj jutro powinno być gotowe Zapytam jeszcze raz ile czasu wytrzymają poszczególne rzeczy które obecnie wymieniam? Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 to ja zapytam - kiedy będzie wojna na Ukrainie? skąd kto ma wiedzieć: - CO za części wkładasz? - JAKI masz styl jazdy? - po JAKICH drogach jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Mój styl jazdy nie jędze jakoś szybko tak stówką i staram się omijać wszelkie dziury jak jest taka możliwość no i zwalniać, części te lepsze, no ale ile tak średnio wytrzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi