cinas Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam Dziś uruchomiłem zegarek w liczniku , jak mamy navi to standardowo nie mamy zegrka koło temperatury - po przeprogramowaniu licznika mamy zegarek, można wyłączyć navi i widzimy godzinę co fabrycznie brakuje Tak wygląda fabrycznie A tak wygląda po aktywowaniu zegarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU77 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jest coś takiego w Megi III??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 no właśnie cinas czy w MIII np da radę "odpalić" zegar ew termometr w polu nad wskaźnikiem paliwa (normalnie pokazuje się ta symbol auta z zamkniętymi bądź otwartymi drzwiami, OK po teście systemów po uruchomieniu a nad tym obszarem jest jeszcze ten gdzie wyświetlają się komunikaty a w czasie jazdy przebieg). Pytam bo w moim chińczyku by wyświetlić termometr trzeba wyjść do menu głównego, np słuchając radia widać w pasku na dole ekranu tylko zegar a dopiero w menu głównym jest godzina, data i temp. Ta temperatura jest dość istotna szczególnie w okresach przejściowych by nie pojechać po rowie gdy waha się "przez zero" Dodano: 12 mar 2014 - 00:07 a właściwie faktycznie przy wyłączonym audio i zegar i termometr by się przydał tam gdzie napisałem. Pokombinuj Marcin może to ogarniesz - naturalnie jeśli już nie znasz rozwiązania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nie mam gotowca, jak znajdę trochę czasu to pomyślę nad tematem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Wiesz, że będę Ci się o to przypominał? :P Podziałaj przy tym proszę bo wiem, że masz potencjał, narzędzia i metody ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 :P , muszę mieć trochę czasu i Megi do zabawy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 te opcje włączasz/ wyłączasz z dostępnych propozycji i gotowych konfiguracji, czy programujesz na nowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jak narazie aktywuję co jest możliwe w oryginalnym sofcie, sporo jest funkcji które nie widzą światła dziennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A co np. odkryłeś takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Woytus, coś tajemniczy ten nasz cinas? :) Zaczepiłeś Go prawie miesiąc temu i nabrał wody w usta - no chyba, że "ma trochę tego czasu" i "Megi do zabawy"? Baw się Marcin a wszyscy na tym skorzystamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ostatnio tylko SIII na tapecie, Wymiana USM i aktywacja dziennych świateł w wersji bez Aktualnie męczę temat aby sterować światłami drogowymi z USM prądem PWM - przez co obniżyć moc ich świecenia i uzyskać efekt świateł dziennych - można zakupić takie przetwornicę i dołożyć ale tutaj było by wszystko w menu licznika on/off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 cinas a "jak wyglądasz" z tą wiązką i czujnikami (czarne bez lakieru) do parktronic-a na przód do mojej MIII? Zamówiłem te wkładki w grill i osłony przy halogenach i może zrobiłbym sobie wycieczkę w Twoje gościnne progi. Może w pakiecie ogarnąłbyś ten zegarek z termometrem, może doświetlanie? Daj znać czy taki pakiet jest wykonalny w jeden dzień (może sobotę by było trochę więcej czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffsa Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 mam bose z nawigacją i chyba jest troszeczkę inaczej, mianowicie 1. przy wyłączonym radiu mam DUŻĄ godzinę na navi 2. przy włączonej navi prawy górny róg zegareczek 3. przy ukrytej navi ( czarny ekran ) też w górnym prawym rogu mały godzina. Jak możesz podeślij wsad to może uda mi się przeprogramować bo muszę rozkopać licznik bo światła dzienne minie denerwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Powiem tak jak post adresowany do mnie to nic nie rozmiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffsa Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 chciałem powiedzieć że mam zegarek non stop ale na navi. Najlepszy jest ten duży ale to tylko gdy radio jest wyłączone. Chętnie bym przerobił żeby ten duży był w opcji "ukryj mapę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi