Kriss_S Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam. Zaczynam się rozglądać za męganką dla mojej żonki jak na razie wpadła mi w oko następująca : http://otomoto.pl/renault-megane-1-6b-navi-oplacona-z-niemiec-C32321095.html Może ktoś wie na jej tamat parę słów czy warto brać ją pod uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Przebieg. Dla mnie mało realne. Zobacz na zachodnich aukcjach po ile takie chodzą, dolicz koszty sprowadzenia i marżę handlarza. Umowa pewnie na "niemca" i autko do opłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss_S Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Na przebieg to nie zwracam uwagi bo na pewno będzie miała 150-180 tys. Kwestia tylko czy nie była bita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinsol Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Co tutaj oglądać. Zadzoń do gośćia i zapytaj sie czy jest możliwość podjechania autem do njalbiższego ASO. Zobacyzmy jak bedzie gadał. Powiedz ze jak opis zgadza się ze stanem faktycnzym to bierzesz a jak nie to on płaci za przegląd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Więc jak handlarz zakombinował z przebiegiem, to jest zdolny do wszystkiego. Poszukaj może tutaj: megane albo u nas na forum: sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Sprawdź przód i lewy bok.Warto sprawdzić czy cała kierownica nie była wymieniona-poduszka owszem.Wygląda,że coś przy desce było majstrowane,ale cóż się dziwić - auto od handlarza więc wszystko jest możliwe. Auto na fałszywkach,więc jazda próbna jest dużym ryzykiem a i nic nie ma o opłaconym złomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Powiem tak, jeśli auto by miało naprawdę taki niski przebieg i sprzedający by miał jego pewnosć to ceniłby to auto wyżej. Ale naiwnych kupujących nie brakuje. Tylko ASO, dowiesz się najważniejszego i nie przejmuj się ceną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaz Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 oglądałem tę meganke z 2tyg temu, bo też zaintrygował mnie przebieg i zastanawiam się co było z przodu 1 czy 2 :) nie oglądałem go dokładnie, bo zniechęcił mnie stan wnętrza,zgnity dziurawy wydech,niedziałający handsfree i smród Plaka połączony z cwaniactwem brudnego handlarza, który chyba myśli, że każdy kto kupuje używany samochód jest idiota, który we wszystko uwierzy. Za to silnik pracuje ładnie, cicho równo, ale nie chciało mi się odbyć jazdy próbnej. Za 12 tys (ostatecznie podobno) są ładniejsze. Mimo wszystko całkiem możliwe, że będę w niedalekiej okolicy jutro lub w niedzielę to mogę się przejechać i zmierzyć lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss_S Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dzięki odpuszczę jednak tą sztukę :). Dla zainteresowanych na pewno dostała w tylny lewy bok bo ma zapisaną w historii naprawę blacharską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaz Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 mnie najbardziej rozbraja jak handlarz kumaty wie, że naklejki na progach powinny być i malując auto albo maluje do naklejki ładnie robiąc na niej zacieki, albo zamalowuje ją farbą twierdząc, że tak ma być:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi