Golderax Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam, Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób i czy w ogolę mógłbym samodzielnie wymienić grille w megan II 2003r. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroznixo Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Trzeba zdjąć przedni zderzak grille przykręcone są od spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Czemu masz dwa naklejki rejestracyjne na szybie?? Z czego co wiem można dostać mandat, za nie usuwanie starej naklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golderax Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Z tego co ja wiem można spokojnie nakleić nowa nad stara :) Nie miałem ochoty bawić się z usuwaniem starej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Trzeba zdjąć przedni zderzak grille przykręcone są od spodu BZDURA! :) nie ma tam nic przykręcanego. Kratki są na zatrzaski... Można je wyjąc nawet bez zdejmowania przedniego zderzaka :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No to by rozbebeszył cały przód... :) Jak nie wiesz jak to poszukaj manuala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golderax Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dzięki Shymek, własnie wczoraj w sklepie dowiedziałem się,ze są na zatrzaski i wcale nie jest tak trudno je zamontować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi