swirek2001 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam, Mam prośbę o sprawdzenie samochodu(historia przebiegu, napraw, itp) o numerze nadwozia VF1CM0C0H27448941. Próbowałem się zarejestrować na stronie Renault ale coś im chyba ten system nie działa obecnie. Próby dzwonienia do ASO też zakończone niepowodzeniem - nie udzielają informacji telefonicznie, tylko na miejscu i w obecności właściciela :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 A nam odłączyli szklane kule za niepłacenie abonamentu RTV :) W VINie nie ma zakodowanej historii serwisowej, to tylko fabryka, typ samochodu aż do silnika i rodzaju nadwozia i numer fabryczny. Kalkulatory VIN pokazują głupoty - każdy co innego. Tabliczka ze słupka środkowego może jeszcze pozwoli sprawdzić jakie powinno być wyposażenie w aucie i czy kolor lakieru się zgadza. Więcej się bez ASO nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirek2001 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Co to jest VIN to wiem :) Może na forum jest ktoś, kto pracuje w ASO i mógłby takie dane wydobyć albo może dać namiar na "bezproblemowe" ASO gdzie pracują dobrzy ludzie. Inną opcją jest spróbować zalogować się do Moje Renault, może tylko rejestracja nie działa, i tam będzie coś ciekawego. Szklanej kuli nie oczekuje, wystarczą dobre chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Może na forum jest ktoś, kto pracuje w ASO i mógłby takie dane wydobyć albo może dać namiar na "bezproblemowe" ASO gdzie pracują dobrzy ludzie. Jeśli chce pracować dalej to legalnie tych danych ci nie poda :) Nie oczekuj, że ktoś się podłoży bo ty masz potrzebę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi