Almabra Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam pojawiły mi sie ostatnio takie objawy mianowicie na zimnym silniku falują obroty po rozgrzaniu silnika jest juz ok co ciekawe gdy przełaczy sie na gaz objawy ustepuja odrazu co to może być,1.6 110km 51 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Silnik ma jakieś granice adaptacji i jak się kończą to pojawia się problem a gazem można doregulować w większym zakresie. I jeszcze jedno gaz reguluje się na pełnosprawnym układzie benzynowym. Może być też tak że jak silnik pracuje na benzynie ma również dostarczany gaz więc zakręć butlę i pojeździj na benzynie zobacz co się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almabra Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Przejechałem trase 40km na samej benzynie i podczas jazdy wszystko ok, ruszanie z pod swiateł bez problemu zadnego szarpania ani falowania obrotów, natomiast przy ponownym uruchomieniu na tak rozgrzanym silniku za każdym razem pojawia sie falowanie które po chwili sie normuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Przepustnica czysta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 też stawiam na przepsutnice , trzeba wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman_k Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mam takie problemy co 10-15 tys. Przepustnica do czyszczenia i adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zapraszam do mnie do Zabrza pokaże co i jak i następnym razem ogarniesz w kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Na bank przepustnica, tylko pamiętaj o nowej uszczelce jak będziesz wszystko składać. 9,00 PLN w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi