Dan093 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Witam was. Tak jak w temacie. Kto uświadomi mnie co wożę w bagażniku mojej megany. [cięcie] Regulamin forum jasno mówi o zasadach zamieszczania zdjęć na forum. damiar Edytowane 23 Marca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Klocek audio zwany tunerem i pustą kieszeń. Zapewne w środku, w konsoli masz Carminat-a. A fotki na forumowy serwer wstawiamy, nie na jakieś egzotyczne, gdzie znikają za kilka tygodni. Edytowane 23 Marca 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dan093 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 W środku mam radio Cabase ze zmianiarką. Mam teraz pytanko. Czy da radę do tego podłączyć AUX ? Radio posiada taką funkcję lecz nie wiem czy da się coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 O widzisz, o Cabase zapomniałem... Zwykłe fabryczne tego nie posiadają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dan093 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tak mam Cabase i jest funkcja AUX. I można jakoś dorobić wyjście na jacka ? http://allegro.pl/aux-mini-iso-renault-carminat-rca-2007-jack-i4020056306.html Znalazłem coś takiego ale nie ma takiej kości w cabase. Może w tym tunerze co w bagażniku jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi