lodi Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Witam, mam zamontowane głośniki dsk 130 i dcx 130 pod oryginalne radio. Teraz szukam jakiegoś wzmacniacza 4 kanałowego do tego. Poleci ktoś jakiś? Radia nie zamierzam zmieniać Edytowane 26 Marca 2014 przez lodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Radio oryginalne? To będzie dłubania ze zrobieniem wyjścia na RCA i remote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziekan Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Tanio, dobrze, czterokanałowo? AUDIOMEDIA EX1000.4 dostaniesz nówkę sztukę za około 400 złotych. Firma to tańszy brand Clariona, wzmak jest cyfrowy co ciekawe. <><><><><><><><><><>><><><><> Tu masz dane techniczne: http://audiomedia.pl/audiomedia_ex10004.html <><><><><><><><><><>><><><><> Na przód pójdzie Ci w RMS 90W, na tył subik dostanie w mostku 250W. <><><><><><><><><><>><><><><> Mam takie coś jako napęd suba, kupiłem po awarii HELIX DARK BLUE TWO, który był w tradycyjnej technologii i dawał 200W w mostku. Subiektywnie gra to podobnie, daje radę. <><><><><><><><><><>><><><><> Pozdrawiam, Dziekan Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 30 Marca 2014 przez aston76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodi Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) radio oryginalne zostaje, dzięki za podanie wzmacniacza, muszę się jeszcze zastanowić Edit. A z jaką mocą mam szukać najlepiej? Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez lodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi