blazio26 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam mialem dzisiaj podlaczany komputer do mojej meganki i pojawił sie tam bład 940332 pisze ze nieznany i nie mozna go usunac.Czy wie ktos co on oznacza Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, interpunkcja - damiar Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Po pierwsze czym auto było diagnozowane? Bo każdy skaner ma inny opis błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazio26 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Kurde nie potrafię powiedzieć bo podłączył coś i zdalnie na laptopie odczytywał. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Za dużo cyferek kod powinien mieć 4 znaki np. jeśli 0332 to problem z czujnikiem stukowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy19 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odświeżam temat u mnie dzisiaj się pojawił ten sam błąd, odczytałem go programem maxiecu, przy próbie usunięcia zapalała mi się rezerwa i wskaźnik paliwa opadał do zera bez dodatkowych komunikatów ze strony programu. Wcześniej odkręcałem czujnik położenia wału i to wszystko, nic innego nie robiłem przy aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi