fuszet Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam! Podczas hamowania przy małej prędkości na skręconych kołach w lewo słuchać pojedyncze stuknięcie. Na prostych kołach nie słychać nic tak samo jak na skręconych w prawo. Do tego samochód myszkuje po drodze na nierównościach. Wymienione zostały: -komplet tulei wahacza -sworzeń wahacza prawy -łącznik stabilizatora lewy -tuleje belki tylnej Czy ktoś ma jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) tuleje wózka ? Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuszet Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jak najlepiej byłoby je sprawdzić ? Czy na szarpakach wyjdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Końcówki drążków kierowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuszet Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Końcówki sprawdzane były, na 99 % są sprawne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysto4 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam Mam ten sam problem w moim Renault Fluence. Samochód mam od nowości , przejechane 36000 km. Przy skręcie w lewo (tylko w lewo) z przodu auta słychać jakby tarcie. Tydzień temu robiłem przegląd w stacji diagnostycznej i wszystko jest OK. Nic nie stwierdzili, żadnych widocznych oznak. Polecono abym jeździł dalej aż problem się pogłębi. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuszet Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Tyle że u mnie to nie odgłos tarcia a pojedyncze stkunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baq_80 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jak postępy w diagnzowaniu usterki ? Wyszło w końcu co było przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi