Amilionititi Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 W moim autku nie działa zamek w drzwiach kierowcy. Zamykanie z pilota oraz z wewnątrz "porusza" wszystkimi zamkami z wyjątkiem tego. Nie działa również sterowanie szybą w drzwiach kierowcy. Sterowanie pozostałymi szybami działa bez zarzutu. "Sterownik" szyb został wyczyszczony z kurzu. Przewody nie są uszkodzone. Czy konieczne jest rozebranie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) A połączenie wtyczki pomiędzy drzwi a karoseria? Bo tam czasem utleniają się styki. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banias Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dokładnie sprawdzić połaczenie a jak to nie podziała to trzeba ściągać boczek i sprawdzić instalacje w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amilionititi Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Przewody pomiędzy drzwiami a karoserią są w dobrym stanie. Nic im nie dolega. Zanim rozbiorę całe drzwi minie trochę czasu (praca, szkoła, obowiązki, stąd to opóźnienie z moją odpowiedzią). Chciałbym sprawdzić wszystkie inne możliwości (sprawdzenie ich nie wymagają dużo czasu). Ostatnio sprawdziłem bezpieczniki - są okej. Gdzie jeszcze mogę szukać przyczyny (oprócz rozbierania drzwi)? Dziękuje za odpowiedzi :D Edytowane 5 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi