szupi Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Pany mam problem, Przerabiałem swoją Megi societte (bez foteli z tyłu, dwuosobowa) na wersję 5 os, założyłem siedzenia, pasy, podłączyłem napinacze tylnych pasów wszystko gites. Po uruchomieniu silnika świeci żółty klucz, żółta kontrolka airbag oraz na wyświetlaczu jest napis sprawdź airbag. Pytanie do Panów magików elektryków: Czy miałem lub mogłem mieć wyłączone tylne pasy i poduszki? Teraz trzeba je ponownie aktywować? Mierzi mnie ta kontrolka okropnie - co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Czy miałem lub mogłem mieć wyłączone tylne pasy i poduszki? Teraz trzeba je ponownie aktywować? Jeżeli nie miałeś tylnych pasów (mają napinacze), a je założyłeś to komputer zgłupiał, bo nie były zapisane w nim że są zainstalowane w aucie. Trzeba je aktywować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szupi Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam serdecznie, Tak mnie ta kontrolka [cenzura], że przy okazji napełniania klimy zażyczyłem sobie ingerencji magika. Okazało się, że tyle napinacze oraz poduchy były wyłączone w konfiguracji. Trzeba było ponownie wprowadzić konfigurację, gdzie Pan elektronik aktywował również tylne poduchy oraz napinacze. Całość wyniosła 130 zł klima, 30 zł konfiguracja pasów. Tak dla potomnych - gdyby ktoś szukał. Pzdr 600 Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi