wisnia_mat Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) witam wgrałem sobie na kartę pamięci mapy i cały czas wyskakuje mi taki komunikat wie ktoś może jak to naprawić ? Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez wisnia_mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Tak wiemy, prosta sprawa. Musisz zainstalować na komputerze TT Home. Reszta w linku poniżej. https://www.tomtom.com/en_gb/shop/maps/#deviceSelected=11981&mapSelected=Europe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodnes Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam. Jeżeli ktoś może to niech pomoże. Kupiłem mapę polski przez tomtom. Program tomtom home zainstalowałem w komputerze. I teraz zaczyna się problem. Mam kartę SD czystą ale nie nową po włożeniu do nawigacji (tomtom carminat live) nadpisuje się na karcie loopdir (pojawia się klepsydra, trwa to z 5 sek. no ale trzymam dłużej tak jak w opisie). Następnie kartę wkładam do czytnika w kompie i automatycznie otwiera program tomtom home. Pokazuje błąd i polecenie idź do samochodu i włóż kartę. I tak już 20 razy.W prawym dolnym rogu, brak połączenia. Zlitujcie się. Co robię nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Spróbuj tak jak w tym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi