damian927 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam! Poszukuje samochodu do 13tys z silnikiem benzynowym dziś na otomoto znalazłem takie ogłoszenie: http://allegro.pl/show_item.php?item=4226525469 co sądzicie o tej ofercie warto pojechać i obejrzec auto ? W opisie aukji na 12 zdjeciu gdy jest pokazany przód wydaje mi się że szczeliny przy masce nie są równe. Ma tylko 96tys km przebiegu czy to nie jest za mało jak na auto które ma 11lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Plaka nie żałował. Po drugie tablice dawno straciły ważność, czyli igiełka nie jest. Co do przebiegu to jest trochę mało. Moja jest z tego samego rocznika i ma teraz 130tys.km przebiegu plus minus 25tys.km zdjęte z budzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeeq Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Tragedii nie ma, ale nie ma to jak osobiście obejrzeć, co do przebiegu zadzwoń do serwisu ASO z nr VIN, wiem że nie chętnie podają info ale spróbuj w Opolu, tam Ci podadzą ostatni wpis, tzn. stan kilometrów. Cena trochę wysoka weź pod uwagę ze oprócz opłat w starostwie dojdzie Ci tak zwany pakiet startowy, czyli rozrząd i inne sprawy eksploatacyjne Cię nie ominą, czyli dolicz ze 2 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Z 2003 roku są warte 7-8 tys. zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeeq Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Spróbuj za tyle kupić. Powodzenia. 13 tyś to za drogo ale za 7 nie kupisz, chyba że nie patrzysz na stan auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodge66 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 7-8 tys. zł to egzemplarze powypadkowe i/lub wybrakowane. W podobnych cenach występują też całkiem ładne angliki. Oczywiście za jeszcze mniej można kupić dawcę części ;) Co do omawianej sztuki, tak jak kolega wyżej wspomniał, warto podzwonić po ASO aby chociaż trochę poznać historię auta. Przebieg mógłby być oryginalny ale sprzedawcą jest handlarz... to daje do myślenia. Jeśli masz blisko - podjedź i obejrzyj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Pierwsza sprawa to handlarz z Niw czyli okolice Daleszyc. Dostatecznie dużo, by odpuścić. Następna sprawa. Przód spasowany w miarę przyzwoicie, ale klapa bagażnika już gorzej. Nie wiem czy są naklejki- chyba lewa tak. Co do wnętrza. Śliczna, nowa niemal kierownica a parę innych detali dość mocno zużytych. Żadna to okazja ,a raczej klasyczny zestaw startowy czyli moc obietnic i nic ponadto. Raczej szukaj od właściciela a nie od handlarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi