Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Megane II 1.6 16v 12.900zł dobra cena ?

damian927

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Poszukuje samochodu do 13tys z silnikiem benzynowym dziś na otomoto znalazłem takie ogłoszenie:

http://allegro.pl/show_item.php?item=4226525469 co sądzicie o tej ofercie warto pojechać i obejrzec auto ?

W opisie aukji na 12 zdjeciu gdy jest pokazany przód wydaje mi się że szczeliny przy masce nie są równe.

Ma tylko 96tys km przebiegu czy to nie jest za mało jak na auto które ma 11lat ?

Plaka nie żałował. Po drugie tablice dawno straciły ważność, czyli igiełka nie jest. Co do przebiegu to jest trochę mało. Moja jest z tego samego rocznika i ma teraz 130tys.km przebiegu plus minus 25tys.km zdjęte z budzika.

Tragedii nie ma, ale nie ma to jak osobiście obejrzeć, co do przebiegu zadzwoń do serwisu ASO z nr VIN, wiem że nie chętnie podają info ale spróbuj w Opolu, tam Ci podadzą ostatni wpis, tzn. stan kilometrów. Cena trochę wysoka weź pod uwagę ze oprócz opłat w starostwie dojdzie Ci tak zwany pakiet startowy, czyli rozrząd i inne sprawy eksploatacyjne Cię nie ominą, czyli dolicz ze 2 tyś.

Gość dodge66

7-8 tys. zł to egzemplarze powypadkowe i/lub wybrakowane. W podobnych cenach występują też całkiem ładne angliki. Oczywiście za jeszcze mniej można kupić dawcę części ;)

Co do omawianej sztuki, tak jak kolega wyżej wspomniał, warto podzwonić po ASO aby chociaż trochę poznać historię auta. Przebieg mógłby być oryginalny ale sprzedawcą jest handlarz... to daje do myślenia. Jeśli masz blisko - podjedź i obejrzyj.

Pierwsza sprawa to handlarz z Niw czyli okolice Daleszyc. Dostatecznie dużo, by odpuścić. Następna sprawa. Przód spasowany w miarę przyzwoicie, ale klapa bagażnika już gorzej. Nie wiem czy są naklejki- chyba lewa tak.

Co do wnętrza. Śliczna, nowa niemal kierownica a parę innych detali dość mocno zużytych.

Żadna to okazja ,a raczej klasyczny zestaw startowy czyli moc obietnic i nic ponadto. Raczej szukaj od właściciela a nie od handlarza.