Mil3k6 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jakos nie moge znalesc zbiorniczka moze pomozecie mi i powiecie gdzie on sie znajduje i co powinienem dolac jesli bedzie brakowało płynu we wspomaganiu POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 a nie masz czasami w swoim aucie wspomagania elektrycznego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper0407 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 jesli bedzie ci brakowac plynu to dolej plyn do przekladni automatycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 mam megane II 1,9 dci 120 koni i nie wiem jakie cmam wspomaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Megane II ma elektryczne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 A czy to znaczy ze sie mniej psuje czys zwykłe hydrałliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin30lbn Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 to znaczy ze masz większy problem jak ci padnie elektryka gdyż największe problemy są właśnie z elektryką we francuskich autach. Ale wszystko zależy od modelu. :-> Przypominam temat topika: Gdzie dolać płynu do wspomagania? Zaczyna sie OT. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi