oxxygen Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam. Przekopałam już chyba cały internet, ale nigdzie nie znalazłam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. W 98% przypadków Megan nie chce mi odpalić po deszczu- kręci, kręci ale nie może 'zaskoczyć'. Czasem trzeba to powtarzać kika-kilkanaście razy żeby odpalił. Czasem jest tak, że po suchej nocy kręci trochę dłużej ale odpali za pierwszym razem. Co to może być? Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jak to nie ma. Na naszym forum jest sporo opisów o problemach z rzuceniem palenia przez Renię :) Zacznij od poszukania takowych tematów i poczytaj co tam piszą. Świece, cewki, przewody WN, filtr paliwa, itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi