Iron.Falcon Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wczoraj na 100% działał - robiłem prezentacje ojczulkowie HF itp. Dziś rozpinałem wtyczkę w drzwiach bo rozbebeszałem lusterko.... zmontowałem wszystko i OK. Później byłem na myjni i właśnie zauważyłem, że siłownik nie zamyka mi drzwi od kierowcy. HF działa, zamyka i otwiera drugie drzwi i bagażnik ale od kierowcy zostają otwarte. Rozpiąłem wtyczkę raz jeszcze, wyczyściłem i użyłem preparat do styków - nic nie pomogło. Czy myjnia mogła mu zaszkodzić ? Dodano: 08 cze 2014 - 16:32 Patrzę, że w schowku w podłodze jest trochę wilgoci... zapchane odpływy w podszybiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Patrzę, że w schowku w podłodze jest trochę wilgoci... zapchane odpływy w podszybiu ? Możliwe oraz odpływ od klimy do sprawdzenia. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Bezpieczniki sprawdzać ? Czy jest jeden na obie strony.... ? Jeśli tak to który i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Sprawdź kostkę pod siedzeniem kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Z nią są problemy - czasem zapala się kontrolka poduszki - poruszanie kostką gasi ją. Jutro pogrzebie i dam znać. Dzięki za sugestie. Dodano: 09 cze 2014 - 10:38 Wtyczka pod siedzeniem poprawiona, boczek rozebrany, wtyczki poczyszczone, całość zmontowana - centralny chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi