Zielass Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam Wszystkich. Wpadłem w posiadanie Meganki z 2004 roku w wersji sedan i w samochodzie nie działa centralny zamek. Karta jest chyba OK, jak zamykam lub otwieram zamki kartą to migacze migają, światło w samochodzie się oświeca lub gaśnie, jak nacisnę dwa razy zamykanie to szyby się domykają,tylko zamki nie reagują. Również w samochodzie na pulpicie samochodu nie da się zamknąć. Przy zamykaniu słychać stuk przekaźnika pod schowkiem i to wszystko. Ostatnio działał tylko bagażnik, teraz już nic nie działa. Zauważyłem też że jak otwieram drzwi kierowcy (wersja angielska) to nie zapala się światło i nie świeci lampka ostrzegawcza przy licznikach. Co może być, gdzie szukać przyczyny. Pomocy!!! A-cha byłem z samochodem na komputerze to komputer wykrył tylko że centralny zamek nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 UCH pewnie umarł..... R.I.P UCH :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi