Alerin Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Witajcie, Szukałem odpowiedzi na forum lecz niestety nie znalazłem. <><><><><><><><><><>><><><><> Poszukuje poradnika jak otwierać drzwi po włożeniu ręki w klamkę (nie pociągnięciu za nią lecz po włożeniu i złapaniu ruchu w czujniku). <><><><><><><><><><>><><><><> Megane II 2003 rok + Hand Free. <><><><><><><><><><>><><><><> Dziękuje oraz pozdrawiam. Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Proponuję Koledze zapoznać się z regulaminem forum, bo widać że ten punkt programu został pominięty podczas rejestracji.Aston76 Edytowane 8 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 ale co tu za poradnik chcesz? wkładasz rękę w klamkę i czujnik odryglowuje CZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 U mnie ta opcja nie działa, tzn raz zadziałała od strony pasażera gdy po zamknięciu auta upłynęło około 10 sekund. Czytałem gdzieś ze należy przytrzymać guzik blokady drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 jeśli masz za klamką czujniki HF (czarne okienka) to powinno działać. jeśli nie działa to trzeba szukać przyczyny - podpiąć CLIP i szukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi