bukajje Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Radio w Megane III z 11r nie widzi portu USB (port usb za klapka). Gdy kupiłem auto nie było radia wstawiłem używane (inne numery) Instalacja sprawdzona wszystko podłączone bluetooth działa. Czy może być to problem z kodowaniem? Edytowane 12 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Clip i aktywować USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Pytanie odnośnie USB za klapką: jak to działa i czy wyświetla nazwy utworów? Ja mam u siebie gniazda cinch i myślałem o wymianie na USB. ASO mi zaproponowało audio connection box'a - z racji kosztów (ponad 600 zł) podziękowałem. Nie byli mi w stanie powiedzieć, czy USB za klapką będzie pasować do mojego modelu radia (radio z BT, gałki). Prośba o pomoc w temacie. Edytowane 24 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Tak wyświetla Potrzebujesz c-box i gniazdu usb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azagoth Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witam, podłącze się po ten temat z moim problemem. A mianowicie przestało mi działać usb, wkładam pendraiva z muzyką i nic a jeszcze niedawno działało,tak jak by nie widział wogóle pendraiva, co może być przyczyną. czy tylko samo gniazdo czy coś innego. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Gniazdo, c-box , konfiguracja radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi