aston76 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam. Jakiś czas temu użyłem funkcji SRC w swojej megance aby zmienić ustawienia automatycznego zwiększania siły głosu w radiu podczas zmian prędkości auta. Ustawiłem sobie na 2. Teraz chciałem wrócić do ustawienia na 0 i jest problem bo nie działa mi funkcja SRC. Nie mam możliwości wejścia w tą funkcję. Przycisk trzymam nawet 5 minut i nic się nie dzieje. Dodam, że przycisk działa bo zmienia AM na FM i odwrotnie. Miał ktoś już taki przypadek? Dodam, że przeprowadziłem wybieranie stref radia i ustawiałem od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Nie mam pojęcia co może być przyczyną, ale w takiej sytuacji spróbowałbym odłączyć akumulator. Kiedyś był opisywany przypadek, że wszystkie przyciski nie działały i odłączenie aku rozwiązało problem. Radio się zresetowało i wszystko działało jak powinno. Spróbować nie zaszkodzi, dużo roboty potem nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 To już też przerabiałem. Nawet radio wyciągnięte zostało z samochodu i odłączone. I dalej nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi