skansenik Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mój pierwszy post na forum wiec: Witam Wszystkich serdecznie Założyłem hak i podpiąłem moduł pod światła i masę. Teraz potrzebny mi solidny PLUS. I tak: 1. w kabinie z lewej dolnej strony kierowcy, przy otwieraniu przedniej maski jest w miarę solidny czerwony przewód zakończony wtyczką i dalej idą dwa mniejsze na tył auta - czy mogę się w niego wpiąć? 2. Jeśli nie to jak najłatwiej przejść przewodem z kabiny przez grodzie do akumulatora ? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Spokojnie tam możesz złapać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skansenik Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dziękuję za odpowiedz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Napisz jaki hak i moduł założyłeś - ceny mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skansenik Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Witam Wszystko nowe ze znanego portalu: hak za ok 350 PLN i moduł uniwersalny za ok 75 PLN z przesyłkami. Dokupione w lokalnych sklepach: 2m przewodu 7 żyłowego, 5m przewodu 4 mm2 czerwonego, bezpiecznik z podstawka i 6 szybkozłączek = ok 25 PLN Pozdrawiam Edytowane 2 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi