MargaretPL Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Witam! Może ktoś z was miał sytuacje - pedał sprzęgła pyka/ czuć po podeszwą buta- pyknięcie i czasami zauważyłam jak jest gorąco nie odpala na biegu tylko muszę luz wrzucić i dopiero wtedy spróbować.Jakieś pomocne rady - będę wdzięczna..Pozdrawiam :D Edytowane 30 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Czujnik na pedale sprzęgła do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MargaretPL Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Dziękuje bardzo tak myślałam że to czujnik........Tylko dobrego mechanika w Lublinie ze świecą szukać..... Edytowane 30 Czerwca 2014 przez MargaretPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Czujnik ewentualnie instalacja do sprawdzenia raptem 50 cm kabelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MargaretPL Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Na poczatku ten pedał tylko skrzypiał...później mój mąż wspaniałomyślny polał to czymś nie wiem może jakim płynem - olejnym itp. Czy to mogło spowodować uszkodzenie tego czujnika? Edytowane 30 Czerwca 2014 przez MargaretPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie powinno ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MargaretPL Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Dzięki Zamierzam wyjechać na urlop to lepiej zrobić ten czujnik przed wyjazdem? Może coś się stać jak pojeżdżę tak trochę???.... Edytowane 30 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Temat już był na forum, w Megane _III jest podobny problem. Jak wyskakuje komunikat "wciśnij sprzęgło" wciśnij dłużej przycisk START i auto odpali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi