maraft1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam, od jakiegoś czasu przy lekkim hamowaniu z tyłu z hamulca wydobywa się huczenie. Po kilku hamowaniach dzwięk znika. Robiłem miesiąc temu zacisk i raczej nie powinno się zapiec ale właściwie nie wiem co to by mogło być. Czy możliwe że się klocek kantuje jakoś? Czy może być coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Może masz takie klocki, które po rozgrzaniu przestają hałasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraft1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Sprawdze dziś jeszcze ale jak nie pomoże czyszczenie to nowe klocki pewnie muszę kupić.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 A tarcza nie ma dużego rantu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraft1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 nie rantu dużego niema, a objaw mija po przejechaniu 2-3 km około później już nie wydaja żadnych niepokojących dźwięków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 To podnieś autko zakręć kołem ,może coś zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraft1 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Własnie patrzyłem dziś, wyciągałem klocki (chodziły luzem nie było nic zapieczone). W sumie myślę nad klockami ale szkoda na darmo wymieniać jak nie to. Dodano: 09 lip 2014 - 10:28 Problem rozwiazany, okazało się że na rancie tarczy został nie wytarty centymetrowy brzuszek. Szybka akcja raszpelką i jest ok, pomogła w znaleźieniu mini poziomica dopiero, różnica naocznie nie do znalezienia. I nie z lewej tylko z prawej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi