Daawidek44 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Witam koledzy, mam problem z moim autkiem. Jak to w lato przyszły wysokie temperatury i pojechałem na serwis klimatyzacji (nabili mi ok 600g czynnika) było luks, 5 stopni w kratce itp. Ale już na drugi dzień i z czasem słabła wydajność i dzisiaj ok 3tygodnie po serwisie klimatyzacja można powiedzieć nie chłodzi, mam wrażenie, że po stronie pasażera powietrze z wylotów jest trochę chłodniejsze. Dodam, że stacja nie wykryła nieszczelności (próżna 20min). Jakaś podpowiedź? Kolego Daawidek44 tematy piszemy w odpowiednich działach. Przeniesiono Aston76 Edytowane 8 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Trochę przesadzili z czynnikiem powinno być 550g czynnika. Próżnia nie jest do wykrywania nieszczelności. Powinni dodać kontrast do czynnika i dopiero wtedy szukać nieszczelności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daawidek44 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 przepraszam, za zły dział. Czynnika dokłądnie było 585g kontrast też był dany i w sumie nic "na pierwszy rzut oka" nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi