Skocz do zawartości

Stering faul

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem ostatnio odpalam auto wyskoczył ten błąd zdążyłem się zapoznać z tym błedem i mimo ze ludzie pisali ze Elm327 nic nie zdziała postanowiłem spróbować pierw sam o dziwo wykrył mi kilka usterek miedzy innymi

Napiecie zasilania / Wspomaganie kierownicy/

Bład sterownika / Wspomaganie kierownicy/

uszkodzenie Silnika / Wspomaganie kierownicy/ Usterka standardowa B1

Gdy nacisnąłem skasuj błąd znikł pojeździłem wszystko smigało puki nie zgasiłem odpalam to samo podłączyłem znów Elma i okazało się ze dwa pierwsze błędy znikły i nie powracają lecz powraca błąd uszkodzenie silnika wiec teraz pytanko jest szansa to naprawić wymienić sam silniczek czy to jakiś układ elektroniczny czy ogólnie ktoś spotkał się z takim problemem czekam na odpowiedzi pozdrawiam.

Megana II 2004r.

lapka2.gif

Regulamin pkt.

5.6 - pl-literki

5.7 - logika wypowiedzi-literki Aston76

Edytowane przez aston76
  • +1 1

Czyli mogę kupić nowe to urządzenie nie jest do odratowania ?a orietuje sie ktos co z ta kalibracjia i zerowanie blokady w jakis jakich cenach to wszystko sie waha ?

Dodano: 17 lip 2014 - 10:44

Co poradzić ze jezdzimy najbardziej szajsowymi autami mam megane rok i przez rok co 2 3 miesiace jest awaria czegos ;/ powaznie to paranoja

Regulamin pkt.

5.6 - pl-literki, interpunkcja

5.7 - logika wypowiedzi

Kolego, proszę przywiązywać większą uwagę do pisowni oraz składni. Szanuj czytających Twoją wypowiedź. Zwracaj uwagę na znaki przestankowe - w obecnej formie to jest masło maślane.

Mimo licznych upomnień nadal nie stosujesz się do uwag moderatorów. W związku z czym, na okres 2 tygodni ustawiam moderację nowych postów.

Tytułu tematu kolega również nie napisał poprawnie, kto potem go znajdzie. Zresztą podobnych tematów jest co najmniej kilka (tu, tu), dlatego ten zamykam. damiar

Edytowane przez damiar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...