gawedakrzysiek Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Witam, mam reno megane 2. radio fabryczne czasami w zależności od pogody źle odbiera fale. Czy można coś ulepszyć żeby dobrze odbierało. Edytowane 17 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 można - trzeba sprawdzić połączenia antena-kabel, kabel, kabel-wtyczka-radio. najprościej zacząć od wtyczki, później anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawedakrzysiek Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 będę próbował dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Ja dziś właśnie będę z tym walczył. Często ulega awarii wzmacniacz w podstawie anteny. Oryginalny kosztuje 134zł, uniwersalna antena ze wzmacniaczem 50zł, a używana od 30zł. Ja próbuję zacząć od założenia używki za 30zł - zobaczę, jaki efekt to da. Rzeczywiście, po zdjęciu i rozebraniu podstawy, okazało się, że przegniło parę elementów na płytce wzmacniacza. W używce wszystko było w porządku, założyłem i działa, jak nówka. U Ciebie może być podobnie. Edytowane 17 Lipca 2014 przez Jaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felmenff Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Witam. Mam problem jak w temacie. Zastanawiam sie jak sie dobrac do podstawy anteny? Moze macie jakies fotki itp. Dzieki bardzo Felmenff Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 27 Lipca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopka Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Czy wzmacniacz znajduję się w podstawie anteny? Montował ktoś jakiś zamiennik i czy zdaje on egzamin? Na aukcjach widziałem wzmacniacze montowane bezpośrednio za radiem na kablu zda to egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja mam używkę kupioną za 20zł od kolesia co handluje częściami. Jak kupiłem auto to był kijowy zamiennik.. kijowo grało i się antena gibała. Nie kupuj jakiś zamienników kup sobie używkę na złomie i będzie chodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi