Gość Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Jak zgaszę auto i otworze drzwi kierowcy to radio się wyłącza da się to zmienić? Aby tak nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 nie wyjmuj karty ze slota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A innej opcji nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jest- przerobić zasilanie radia ale pozostawienie karty w slocie jest o wiele łatwiejsze i bez psucia tego co fabrycznie jest zrobione.. Przerobisz, zapomnisz ręcznie wyłączyć i będziesz płakał, że rano aku bez prądu. Opcja podłączenia do plusa z aku, bo zapewne automatyczne odcinanie zasilania po 20 minutach także będzie Ci przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A po 20 minutach to wiem wyłącza się ale to akurat nie przeszkadza, ja po prostu zawsze trzymam kartę w kieszeni nie w slocie, no chyba ze jadę daleko to sobie leży w slocie, aby nie gniotła mnie w kieszeni, i jak wychodzę na chwile np na cpn zatankować to się radio wyłączy. No ale nic zostawię jak jest, nie będę kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi