carpoznan Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam. Spędziłem ostatnio trochę czasu na czytaniu Waszego forum i jestem pod wielkim wrażeniem ile informacji wyciągacie ze zdjęć. Poproszę o opinie jednego ogłoszenia, które mnie zainteresowało jednak mam podejrzenia że samochód miał mocniej bity przód. Stara wersja ogłoszenia ponawiana kilka razy: http://olx.pl/oferta/renault-scenic-ii-1-5-dci-106km-2007r-wersja-luxe-pelna-opcja-hak-CID5-ID6ferN.html Najnowsza: http://olx.pl/oferta/renault-scenic-2007-1-5-dci-pelna-opcja-poznan-2007-CID5-ID6RU6z.html#c7c042262d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ogłoszenie nr 1: -brak ESP; -brak naklejek na przednim pasie pod maską; -felgi chyba ze starszych wersji. Na moje oko spasowanie przodu wygląda dobrze, jedyna wątpliwość to brak naklejek na przednim pasie. Jak masz blisko to oglądaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Skoro taki rewelacyjny, to ciekawe dlaczego jeszcze się nie sprzedał?? W obydwu ogłoszeniach ma ponad 720 odsłon..... Auta tu oceniane jako niewarte uwagi albo z wielką listą felerów, zazwyczaj schodzą na pniu, nim zainteresowany kupnem zadzwoni by się umówić na oględziny... Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 I chyba zarysowany dosyć głęboko (drzwi po lewej stronie) - lub coś się od nich odbija tylko na zdjęciu. EDIT Ale jestem głupi - przecież wyraźnie napisał to w ogłoszeniu oraz o naprawianej masce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi