artekmk Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Hej, znalazłem na aukcji ofertę alusuów o takim rozmiarze 225/45 ZR18. Pytanie czy do mojej Megane będą pasowały. Koleś udostępnił papier na którym jest napisana zgodność z autami. Jest Renault Megane: hatchback i coupe ale nie grandtour Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzii Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 daj linka albo napisz jaka cen i jaki wzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artekmk Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) tu jest link do skanu Edytowane 7 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 To są koła od laguny ewentualnie od scenica. Meganka ma niższy profil tj. 225/40 R18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artekmk Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Chwila, rozumiem że jedyne co to musze zmienić opony na takie z mniejszym profilem a felgi są ok? 8,5j x 18h2 Podaje szczegółowe dane dot. tych felg. Dajcie mi proszę znać czy bedą pasowały do mojej Megane 3 Grandtour bo już sam nie wiem czy jest sens je brać... Dane felgi: CARMANI CA4 8,5Jx18H2 Typ CA4 8,5x18 5x114,3 Ø72,6-Ø66,1 42mm Opony wiem że mają zbyt wysoki profil, spoko. ale pytanie dotyczy tych felg. Edytowane 10 Września 2014 przez artekmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi