Mroznixo Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Cześć witajcie chciałem się pochwalić tym co ostatinio udało mi się stworzyć z nudów mianowicie naklejka i love my megane gdyby ktoś był zainteresowany wektorową zersją zapraszam na pw gdyby ktoś chciał nad napisem swoją konkretną megg mogę rówinież to zrobić będe tylko potrzebował zdjęcia boku auta nie ważne w jakiej jakości Edytowane 10 Września 2014 przez Mroznixo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) eee pomysł ciekawy, wykonanie takie sobie, a nawet mniej... Przednie lampy niby z megi II ale tył to już chyba inne auto, Hb to nie jest, a qpeta, sedan, CC, ani Grandtour tym bardziej nie. No i czcionka jakaś taka pospolita.. A można taką wstawić... Po zmianie lamp na starsze i cieni zderzaków, oraz skróceniu obrysu nadwozia, to z tym spojlerem jeszcze najbardziej do 1 qpety będzie podobne i wtedy taki napis: Obecnie kontur najbardziej mi przypomina starego seata cordobę. Sam slogan to też juz kompletnie nieświeży, odgrzewany kotlet. Jeszcze niektórzy producenci drukowanych koszulek starają się go reanimować, wstawiając za I❤.. niekiedy całkiem idiotyczne słowa. Edytowane 10 Września 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kici1334 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Szczerze mówiąc mi to akurat przypomina Megi 2 sedan :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroznixo Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 bo jestem posiadaczem megi II sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To tym bardziej tyłek tego konturu powinien być dokładniejszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi